Munkanélküli vagyok, így én vezetem majdhogynem az egész háztartást. Szerintetek nagy kérés, hogy megkérem a családtagjaimat, miután ettek legyenek szívesek elmosni a tányérjukat hogy ne száradjon rá az ételmaradék?
Teljesen érthető, hogy aggódsz.
Ezek szerint jelen van egyfajta kétségbeesét, tehetetlenség érzete, ami viszont depressziót hoz.
Depi mellett pedig sokaknál jelen van az, hogy megeröltetővé válnak apró dolgok is.
Ettől függetlenül még mindig tök alapnak kellene lennie annak, hogy maga után mindenki elmosogat.
Pl amiből evett...
Anno amikor én voltam depis én inkább magam mellett hagytam a tányéromat, mintsem más mosogassa el helyettem, mert nem nézem cselédnek a másikat.
Akkor se ha van ideje és felajánlotta, hogy elmossa.
Én ettem belőle, én piszkoltam össze, én is mosom el.
Még ha akkori depi miatt kb 2-3 naponta is vettem rá magamat nehezen. De magam után én rendeztem.
Sok sikert a céljaidhoz!
Megértem. Mi pl a "semmi" közepére kiköltöztünk. Csend, béke, friss levegő.
Karrierünk pedig online-n intézhető. Ezért nem nagyon aggódtunk, hogy város, bolt stb van-e. Autóval megoldható s nem megyünk x naponta boltba.
Ha olyan karriert választasz, ami mobilis, online-n megoldható akkor van egy fajta szabadságod, szélesebb választási lehetőséged költözés, netán építkezés szemszőgéből a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!