Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Munkanélküli vagyok, így én...

Munkanélküli vagyok, így én vezetem majdhogynem az egész háztartást. Szerintetek nagy kérés, hogy megkérem a családtagjaimat, miután ettek legyenek szívesek elmosni a tányérjukat hogy ne száradjon rá az ételmaradék?

Figyelt kérdés
Vagy nekem kellene reggel elmosnom, beáztatni, ami ugye tudjuk hogy vízpazarlás, majd lesikálni? Azzal a címszóval, hogy én úgyis otthon vagyok, ráérek? Egyébként kb. mindig én főzök, megyek a boltba, tényleg igyekszem, de nagyon jólesne nekem egy kis figyelmesség. Ti mit gondoltok?

#mosogatás #házimunka #munkamegosztás #Rászáradt ételmaradék
ma 00:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Férfi vagy?
ma 00:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem kell elmosni, csak leöblíteni. Azt meg mindenki meg tudja csinálni magának, mint ahogy be is tudja tenni a mosogatóba. Utána meg akárki elmosogathat megállapodás szerint, nem lesz rászáradva a kaja.
ma 01:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Ha leöblíti akkor már el is moshatja...amúgy mindenkinek kb. 2 percébe kerülne...nagyon rosszul esik. Amúgy nem mindegy hogy férfi vagy nő vagyok?
ma 01:06
 4/5 A kérdező kommentje:
És mindenki más időpontban eszik
ma 01:07
 5/5 anonim válasza:
Te ritka bolond vagy ha férfi ha nő vagy... Basszus ha munkanélküli vagy és van időd bele halsz egy mosogatásban? Ha férfi vagy elég szomorú hogy munkanélküli vagy... Ha pedig nő akkor még hálásnak kéne lenned hogy van egy személy aki eltart... Én 3 gyermek mellett dolgozom és képzeld a házi munkát és a főzést is én csinálom. Sőt még a gyermekeim is én látom el mert sajnos a férjem nem ér rá .. szóval legyél hálás... És eléggé vicces ez a kérdés már bocsi 😂😂😂😂😂😂
ma 03:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!