Lányok nektek is volt ilyen korszakotok?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok.. jövő nyáron lesz az esküvőm, 1 éve lett megkérve a kezem 5 éve vagyunk együtt.. az utóbbi időben többször álmodtam, hogy lett egy kislányom, imádtam, imádom a gyerekeket, azóta annyira várom már hogy legyen kisbabám, már érettek is vagyunk hozzá, anyagi háttér biztos, de néha bennem van, hogy most vagyok fiatal élvezzem ki, még az esküvőig is van majdnem egy év, le is van már foglalva
Más is volt ebben a korban ilyen kesze-kusza érzelmekkel?🤣 1x így 1x úgy😁 de inkább már a babához húz a szívem, amúgy sem vagyunk nagy diszkósok utazgatni szoktunk.. most megint annyira szeretnék már kisbabát, elég kivárjam azt az 1 évet hogy rajta lehessünk a babaprojekten
dec. 9. 13:12
1/1 anonim válasza:
Mindenkinek van ilyen az életében, persze. Nekem mondjuk fordítva volt. Tiniként álmodoztam gyerekekről, 25 éves korom körül meg realizáltam magamban, hogy soha nem akarok gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!