Diplomás ápoló hallgatók, akik közben jelenleg is az egészségügyben dolgoztok, titeket is “kirekesztenek” és undokul viselkednek veletek a munkahelyeteken?
Figyelt kérdés
Amióta elkezdtem főiskolára járni levelezős tanrendben azóta a kollégáim folyamat kibeszélnek a hátam mögött és nem nézik jó szemmel ezt a fajta tevékenységemet, pedig soha semelyiket nem bántottam. Fiatal vagyok, családalapítás előtt…véleményem szerint jogom van a saját életemet élni és erre szoktam buzdítani őket is, de ők efelől is teljesen elzárkóznak.#kórház #egészségügy #diplomás ápoló #Egészségügyi főiskola #PTE ETK, SOTE, Semmelweis egyetem #Egyetem, felnőtt képzés
dec. 9. 00:20
1/2 anonim válasza:
Senkire se lehet ráerőltetni, hogy kedveljen valakit, aki neki ellenszenves. Valószínű irigyek rád, de nem tudsz mit csinálni ezzel. 🤷🏼♀️
2/2 anonim válasza:
Irigyek, mert ha elvégzed, jobban fogsz keresni.
Nálunk nem jellemző ez, mindenkinek megvan a lehetősége a tanuláshoz, vannak belső továbképzések is, aki fejlődni akar, az talál magának valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!