Apoló, segédápoló?
A sebészeten segédápolóként ilyesmit esélyed se lesz látni, az ottani betegeknek pedig kisebb része igényel olyan jellegű ellátást, amihez sok segéd kellene.
Inkább belgyógyászati, krónikus osztályokon keresnek segédápolókat nagy számban, ahol levágott lábakat ugyan nem látni, de életük végén lévő, rossz állapotú betegeket igen, akiket segédként pelenkázhatsz naphosszat.
Műtőssegédeket is szoktak keresni és sok helyre nincs semmilyen feltétel, ott tudod amputáció irányban "tréningezni" magad.
Szia, országos intézményeket tudom nagyon ajánlani. OOI-ben voltam, az egy fantasztikus hely. Privátban szívesen elmondom hogy melyik osztály. Ott van sebészet.
Ha nem baj hogy kint van a halál fa€$zán akkor az OORI-t ajánlom, ott gyakorlaton voltam.
Szerintem ez egyrészt hozzászokás, másrészt hozzáállás. Minden csúnya dolgot kibírtam, amikor arra gondoltam hogy tudok nekik segíteni. Ez egy feladat. Azért kell vértócsát néznem, mert az ember aki beteg, kiszolgáltatott, segítségre szorul, kell neki tiszta ágynemű pl. A szagokkal kapcsolatban érvényes a megszokás. De ha már nehézség, sokkal inkább “félnék” a helyedben a lelki oldalától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!