Gyermek védemel: nem gyám hatóság hanem , család segítő a nyakamra jár.... Azaz volt egy bejelentés többi lent mi a teendő?
Figyelt kérdés
Azaz a bejelentés rossz szomszédság ( irigység ) passz... Italozás bulik stb 35 évesek vagyok a kis fiam 12 a kislányom 4 éves iskolába , óvodába járnak okosak ügyesek az , hogy aljolot fogyasztók /. fogyasztunk az nem mèrvado,hogy rossz szülő M/. szülők vagyunk mindenünk.meg van mindenkinek semmiben sem hiányt nem szenvedünk.! De a családsegítő már olyan témára is beleavarkotott amit még én sem mertem volna még gondolni sem ....mi a teendő ??.volt már.valaki.ikyrn helyzetben? Beengedtem,. jöjjön.de a kérdései már bosszantóak !!tegnap 19:27
1/1 anonim válasza:
Troll vagy, ugye? Kicsit túltoltad a helyesírási hibákkal. Alkeszoknak nem a nyakukra kell járni, hanem azonnal elvenni a gyereket, mivel alkalmatlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!