Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valakinek megvan még a húsos...

Valakinek megvan még a húsos csontos kérdés?

Figyelt kérdés
Sokszor hallottam már róla ezen az oldalon, de úgy tudom a kérdéseket törölték. Valakinek esetleg van róla lementett képe, vagy linkje?
ma 00:01
 2/7 anonim válasza:
ma 04:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi volt a kérdés? Valamiről lemaradtunk?
ma 04:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem nyitja meg, valószínűleg törölve lett a kérdés.

Nem tudom mi volt, de kíváncsi vagyok én is most már 😆

ma 05:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Sógornőgyűlölet, irigység volt az alapja. Néha hihetetlen is volt, hogy igaz, annyira nem értette a válaszokat a nő, aki kiírta.

A lényege, hogy kiírta ide, hogy nem fért el a saját fagyasztójában, ezért megkérte a férfi testvérét, hogy átvigye hozzájuk, hogy ott tárolja.

A férfinak ugye volt egy felesége, vagy csak barátnő, már nem tudom.

Ez a csaj egészséges életet folytatott, azt hiszem még fitness edzőként is dolgozott, mellette pedig doktorandusz volt. Már ezt is olyan furán, lenézően írta a nő. Úgy emlékszem ki is derült, hogy ő a zsíros hajú, lepukkant, túlsúlyos háziasszonyok táborát erősítette, ezért volt az egész. Eltelt valamennyi idő, és szegény sógornő elkövette azt a hibát, hogy sütött valami sütit azt hiszem, aminek a maradékát le akarta fagyasztani, viszont a süti csak úgy fért be a fagyasztóba, ha a kérdező által ott tárolt húst összerakja a csontokkal, mert eddig külön polcon voltak. Na és ez volt szegény lány élete legrosszabb döntése, mert óriási probléma lett abból, hogy össze merészelte rakni a bezacskózott fagyasztott húst, a bazacskózott csontokkal. Azok ott bántják majd egymás egy polcon a fagyóban. 🙄 Vagy nem.tudom mégis mi baja lett belőle, mert az ugye soha nem derült ki.

És ez volt a nagy tragédia, hogy merészelte ezt a sógornő, szerintem több száz, akár ezer válasz is érkezett.

És volt neki több része is.

Megpróbálom megkeresni.

ma 06:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Na ez is ő. Nyilván nem véletlen, hogy nem őt kérik meg. 🤣 https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri..
ma 07:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez csak még több kérdéseket vet fel. Mi az a farkazás?
ma 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!