Ha nem lehetne anonimként használni ezt az oldalt, akkor is ugyanígy használnátok?
Természetesen azokhoz szól a kérdés, akik így használják.
Én például akkor tuti nem, max. alkalmilag, és olyan nevet választanék, amivel egyáltalán nem lennék beazonosítható az eredeti nevemhez.
Persze, csak másik nicknévvel. Ugyanis olyant választottam anno, ami alapján akár a valódi nevemet, utca-házszámot is kiírhatnám, mert sok helyen nyilvánosan szerepel.
Több fórumon is jelen voltam ezzel a névvel, és olyanokon is, ahol egyértelműen azonosít (pl. iwiw, facebook)
Na, én is pont ezt akartam írni.
Attól, hogy kell írni egy tetszőleges nevet, attól még anonim lenne. Több fórumban komoly pályafutásom volt így, nicknévvel.
Saját névvel viszont nem írnék itt se, meg máshol se. Facebookom sincs saját néven. Kovács János néven regisztráltam, mert akkoriban állítólag ez volt a leggyakoribb magyar férfinév, elégedjen meg ennyivel a nép. :) Előtte voltam már egy nagyoncigány néven is, de mikor elkezdtem Marketplace-ezni, akkor ezt érthető okokból le kellett cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!