Ha nem lehetne anonimként használni ezt az oldalt, akkor is ugyanígy használnátok?
Figyelt kérdés
Természetesen azokhoz szól a kérdés, akik így használják.
Én például akkor tuti nem, max. alkalmilag, és olyan nevet választanék, amivel egyáltalán nem lennék beazonosítható az eredeti nevemhez.
ma 09:44
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Akkor ritkábban.
Nem, akkor fel se regisztráltam volna.
9 szavazat
1/3 anonim válasza:
Végülis, ha az igazi nevemmel kellene fent legyek, akkor sem tudná senki, hogy ki vagyok, mivel élünk páran ezzel a névvel.
2/3 anonim válasza:
Persze, csak másik nicknévvel. Ugyanis olyant választottam anno, ami alapján akár a valódi nevemet, utca-házszámot is kiírhatnám, mert sok helyen nyilvánosan szerepel.
Több fórumon is jelen voltam ezzel a névvel, és olyanokon is, ahol egyértelműen azonosít (pl. iwiw, facebook)
3/3 anonim válasza:
Ha szabadon választhatsz megjelenített felhasználó nevet, az továbbra is anonim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!