Használnál egy olyan funkciót, amivel az általad kiválasztott kérdéseket elrejthetnéd, hogy ne jelenjenek meg számodra?
Úgy látom sok konfliktus származik abból, hogy egyesek nem segítő szándékkal szólnak hozzá egy témához, hanem mert iritálja őket maga a kérdés.
Ha létezne ilyen funkció, az hozzájárulhatna az oldal moráljának a javulásához. Sok itt a segíteni akaró és tudó ember de ez egy hasznos eszköz lehetne.
Felesleges. Ha mindenkinek látható lenne a nickneve, akkor a Greasemonkey-ben beállítanék nevekre rejtést. Volt olyan hely, ahol ez remekül működött.
Kulcsszavakat összevissza adnak meg emberek, nem is kötelező. Annak nincs értelme.
Én komplett témaköröket rejtenék el magam elöl, de felnőtt emberként el tudom kerülni a látogatásukat. Ilyen az ezotéria, de van több más is.
"Úgy látom sok konfliktus származik abból, hogy egyesek nem segítő szándékkal szólnak hozzá egy témához, hanem mert iritálja őket maga a kérdés."
Vaagy esetleg, csak használni a nem hasznos válasz funkciót? Ha ezeket a fölös kötekedéseket a többség normálisan lepontozná, idővel csökkenne a jelenség. Én se igazán birom azokat akik állítólag utálnak 1-1 témát, mégis az összes olyan kérdésbe odamennek hőbörögni. Ráadásul még csak nem is szabályos az olyan komment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!