Ti ugyanúgy használnátok a gyakorikérdéseket, ha nem lenne anonim?
Figyelt kérdés
2020. márc. 8. 01:56
1/8 anonim válasza:
Ja. Amúgy nem sok vizet zavarna, mert valós adatok akkor sem jelennének meg senkiről.
2/8 anonim válasza:
Hát, szexuális jellegű kérdéseket lehet, hogy nem tennék fel. Vagy ha igen, akkor gondom lenne rá, hogy olyan felhasználónevet használjak, amit másutt sehol.
3/8 anonim válasza:
Határozottan nem.
2. Szerintem a kérdező úgy érti, hogy az ide író egyértelműen azonosítható. Mint pl. sok portálon a facebook komment, ahol valódi név szerepel, kattintható a profiljára. Ha az nincs erősen korlátozva, akkor mindent tudhatsz róla.
4/8 anonim válasza:
3: Úgy nem tudna gördülékenyen működni egy efféle oldal. Hisz sok kérdés (a feltettek mintegy 40%-a) kínos, ha az illetőnek nevet és arcot is vállalni kell.
5/8 A kérdező kommentje:
Igen, úgy értem, hogy minden kérdés/válasz felett megjelenne a teljes neved
2020. márc. 8. 11:49
6/8 anonim válasza:
Facebookon is sok a kamu profil... Nyilván valódi névvel kínos kérdést nem írna ki senki.
7/8 anonim válasza:
A saját nevemmel nem merném leírni a véleményemet a politika rovatba, mert nem vagyok liberális.
8/8 anonim válasza:
Pont az a lényege az oldalnak, hogy anonim.
"amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!