Szerintetek váltsak oktatót?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan problémám van hogy rutin pályán 6órát vezettem teszem hozzá gáz adás nélkül utána mentünk ki forgalomba és hát elég szokatlan még nekem hogy "gyorsan" megyek. 8 óránál tartok de az oktatóm ma nagyon lecseszett mert szerinte már tudnom kellene mindent. Pl: tükör holtér, gyalogosok, táblák, normálisan fékezni stb.
Igen én is tudom hogy kurvára nemtudok még vezetni de akkor sem kellene ilyen durván nekem állni szerintem. Már a kedvem is elment az egésztől. Gyomoridegem lesz ha csak rá gondolok hogy megint mennem kell pedig egész életemben ezt vártam és most ez akkora csalódás:(
okt. 30. 21:25
2/2 anonim válasza:
Hát muszáj lesz ezt így nagyon nehéz csinálni. Én is pont ezért nem csinálok jogosítványt, mert ha nincs kapcsolat jó oktatóhoz akkor a random oktató általában ilyen plusz lehúzos is. Nagy részük szerintem simán rosszabb mint a tesók. Csak ezek másképp rabolnak ki, illetve sokkal többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!