Az igaz, hogy olyan világban élünk már, ahol senki nem tart már el senkit?
Figyelt kérdés
Én tudom, hogy nem a régi világot éljük az tény, viszont ahogy észrevettem, már egyre kevesebb az olyan férfi és nő is egyaránt, aki önkéntesen eltartaná a párját (mert ugye vannak olyan esetek amikor a nő hordja haza a pénzt)okt. 27. 12:53
1/5 anonim válasza:
Nem teljesen pontos a kérdés.
Ám párkapcsolaton belülre gondolod a témát, akkor:
Mondjuk úgy, hogy nagyon helyzettől és embertől függ.
Az tény, hogy nem megrög
2/5 anonim válasza:
Nah elnyomtam telót.
Az tény, hogy hála az égnek nem olyan kötött dolog ez, mint anno.
3/5 anonim válasza:
Mi külön kasszán vagyunk, de közös dolgainkat felesben fizetjük.
Ez is egy "eltartási" forma, ha úgy nézzük. Egyikünknek se kell foglalkoznia a 100%-os pl rezsivel.
Amikor exekkel voltam, mindig nekem volt több kessem vállalkozás miatt, akkor pedig keresetünkhöz mérten % arányosan fizettük a közös dolgokat. (A vállalkozás működtetéséne
4/5 anonim válasza:
... külön kerete volt, ahhoz amolyan 3. kassza, ami külön volt és van.
5/5 anonim válasza:
Egy átlagos család ma Magyarországon nem képes megélni egy ember fizetéséből, így mindkét félnek dolgoznia kell. Már amennyiben van némi igényességük. Lehet ám 10 gyereket csinálni és mocskos putriban élni, úgy látszik, ez a fajta társadalmi csoport különösen tetszik a jelenlegi kormánynak. Talán magukat látják bennük.🤢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!