Bp.-n a 'búvóhelyeken' ez hogy müködik?
Figyelt kérdés
--Szoktak személyit kérni? (Ha nincs kedvem odaadni, akkor be se engednek? Vagy rendőrt hívnak?)okt. 26. 20:52
1/9 A kérdező kommentje:
Ha kérnek azt miért? Mit néznek rajta?
okt. 26. 20:55
2/9 anonim válasza:
Mi a franc számodra a "búvóhely"? Valami csöves drogtanya? Nem értem a kérdést.
3/9 A kérdező kommentje:
Neeem, olyat amit néhány órára kiveszünk és ált. intim dolog történik..
okt. 26. 21:38
4/9 anonim válasza:
Ott hirdetnek meg kiadó szobákat,lakásokat, ahova felviheted a barátnődet/szeretődet, ha nincs hol szexelnetek :D
5/9 A kérdező kommentje:
Oké, de személyit szoktak kérni? Miért?
okt. 26. 21:54
6/9 anonim válasza:
#3-4 Így már világos, személyi igazolványt pedig azért szoktak kérni legálisan működő szálláshelyeken, mert az a jelenlegi törvény szerint kötelező. Viszont ha kéjlakról van szó (legalábbis én ezt szűrtem le), akkor korántsem biztos, hogy az legálisan működik, és ez esetben erőteljesen valószínűtlen, hogy személyit kérne a szállásadó. Ki lehet használni sokmindent, például az airbnb-t is. Illetve én is járok néha rosszlányokhoz és gondolhatod, hogy hol húzom le alkalomadtán a személyimet.
7/9 A kérdező kommentje:
Jó, és mit néznek rajta?
okt. 26. 22:05
8/9 A kérdező kommentje:
Ha megtagadom, akkor be sem mehetek?
okt. 26. 22:05
9/9 anonim válasza:
3 lehetőség van. Az egyik a szálloda, ahol el fogják kérni a személyidet és még a lakcímkártyádat is, mivel kötelesek bejelenteni az NTAK-nak. A másik az Airbnb, amire még csak most kezd rászállni a hatalom, hiszen abból még nem loptak el semmit. A harmadik pedig az illegalitás, és egy illegális buliba bárki bemehet. Szájer József után szabadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!