Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem mennek a kémia számítások....

Nem mennek a kémia számítások. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Annyit gyakorlok, de egyszerűen nem nagyon mennek, jövőhéten pedig doga, és nem tudom mit csináljak.:(
2010. nov. 4. 15:20
 1/6 anonim ***** válasza:
villányi: ötösöm lesz kémiából c. könyvét vedd meg (van hozzá megoldás is) és csináld végig (nah jó ne végig mert jövőhétre úgyse tudsz megcsinálni 700 feladatot A,B,C résszel xd)
2010. nov. 4. 15:29
 2/6 A kérdező kommentje:
képzeld, pont abból gyakorlok
2010. nov. 4. 15:31
 3/6 anonim ***** válasza:
30%

hát akkor nagyon tudlak sajnálni kis csillag.. ott vannak a megoldások a MEGOLDÁSOK kötetben.. ha ennyire buta vagy, hogy abból nem tudod kinézni és megérteni, akkor szerintem menj vissza 1.-be..

jah és nem értem, hogy miért kell ilyen bunkón visszaírni, csak segíteni akartam, de te reménytelen eset vagy..

2010. nov. 4. 15:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg puskázni... :D
2010. nov. 4. 17:31
 5/6 anonim ***** válasza:
héka béka, te nem bethlenes vagy? :D
2010. nov. 4. 17:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Ha megbántottalak, elnézésedet kérem. Nem vagyok bunkó, csak dühös voltam, viszont abban nincs igazad, hogy buta vagyok.Nagyon jó tanuló vagyok. Csak egyszerűen nem sikerült felfognom néhány feladatot, mert nagyon összetettek, de már rájöttem, hogy kell megoldani őket.
2010. nov. 5. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!