Vissza viszitek az 50ft-os pet palackokat? Szerintetek ez által kevesebben veszik a kólákat? Egyszer vissza akartam vinni,de nem volt jó az automata Azon gondolkodom,hogy inkább veszek szörpöt vagy készítek teát és akkor nem kell visszavinni:D
Figyelt kérdés
okt. 6. 21:28
1/9 anonim válasza:
Nem csak a kólát lehet vissza váltani. Amúgy ha nem jó a gép, akkor lehet találni egy másikat , mivel már konkrétan minden utcasarkon rábukkanok egyre.
2/9 anonim válasza:
A gyerek viszi vissza ez a zsebpénze. Havi 10-15ezer összejön belőle neki.
3/9 anonim válasza:
Elromolni nem láttam, megtelni igen. Olyankor várhatsz vagy kereshetsz másikat. Eddig se vettem sokat, meg tudjuk oldani a visszahordását településen belül, annyira nem nagy gond, kicsit takarékbélyegként kezeljük. De tényleg csak kicsit, mert marha nagy zsák levegő az úgy.
4/9 anonim válasza:
Visszaviszem de csak leba**om a gep mellé aztan bevaltja az aki akarja
5/9 A kérdező kommentje:
Ma is megtelt a gép és a többi helyeken is mindig sokan állnak sorban :/ Így elég gáz, valamint egyesével beledobálni. Norvégiában egyszerre belehet tenni többet.
okt. 7. 11:38
7/9 anonim válasza:
Amit én veszek, azt még nem tudja visszaváltani, csak az árát teszik rá.
De ráadásul kétszer, hiszen idáig is fizettük a palackot, az 50FT erre jön még rá.
8/9 anonim válasza:
"leba**om a gep mellé"
Na, így aztán majd az ottaniak tesznek róla, hogy sose működjön.
9/9 anonim válasza:
Nagyvárosokban egyszerűbb új automatákat találni, de falvakban nem ilyen egyszerű.
Itt Biharnagybajomban csak 1 automata van a COOP-ban a főúton,ha az megadja magát, mehetnél a következő faluba, vagy Püspökladányba, de azért beutazni már tök felesleges lenne, nem érné meg.
Falusiaknak rosszabb a helyzet.
Egyébként mi is inkább filteres teát főzünk, nem veszünk mindig üdítőt, vagy palackozott teát, szóval mi aligha vennénk igénybe az automatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!