Mi lehetett ennek a hívásnak a célja?
Figyelt kérdés
szept 24-én 12:34kor felhívott egy szám (+3630 572 2148), és egy kínai hangú női automata szólt bele. 3 szó után leraktam, ránéztem a telefonszámra és valami Dóráé a szám, BP-en lakik, viszont ahogy most megnéztem, már nem találok erről a telefonszámról semmi infot. kihivott.hu-n nézelődöm és ott is ezekre panaszkodnak, csak más-más telefonszámokról. Mi lehet ennek a hívásnak a célja??szept. 28. 03:50
1/4 anonim válasza:
A választ sajnos nem tudom a kérdésre. Engem tegnap egy iraki szám hívott volna.+964 776 955 0068. Kb 3 másodpercig csörgött, aztán letette. Amúgy sem vettem volna fel. Letiltottam a számot, ezután még a telefont is kikapcsoltam és vissza. Betegek ezek.
2/4 anonim válasza:
Engem is hívott egy szám kínai női géphang beszélt
3/4 anonim válasza:
A számból vettétek ki a szót!
Múltkor engem is hívott egy ilyen kínai női robot hang, csak engem egy huszas számról.
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
4/4 anonim válasza:
Nekem a munkatársamat hívta egy ilyen, de nem lett semmi következménye azon kívül, hogy röhögtünk egy jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!