Kompresszornál mikor rakom vissza a csatlakozásokat lehet csőmenet rögzítő és tömítőt használni?
például ilyet [link]
Az az igazság itt ott teflon szalag mellett is van kis sziszegés sőt ahol jön ki a visszacsapó szelep a kompresszor tartályából ott is ereszt kicsit és ezt is megszeretném oldani.
Nos két választási lehetőségem van vagy veszek egy ilyen állítólag 180 bárig bíró ragasztót [link] és megpróbálom ezzel megcsinálni a nagyon törött részt vagy veszek szintén egy zsír új spiáter fost mert ahogy elnézem ilyen csöveket nem igazán lehet jobb anyagból sehol se találni. [link]
Ha egy zsír új kompresszort veszek azon is ezek a fos spiáteres csatlakozások vannak rajta.
33/
Hogy és miből lehetne megcsinálni?
35/
Nézegetem a gyártókat de hasonló csövet se találom náluk
37/
Az oké de most valahogy nincs lelki szemeim előtt a kép,hogy a csőben,hogy lesz benne a leeresztő szelep meg az a piros tekerős szabályzó meg egy kijövő cső?
39/
Hát amit találtam azt nem tudom,hogy lehetne erre a gépre felszerelni meg egy vagyonba is kerül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!