Kompresszornál mikor rakom vissza a csatlakozásokat lehet csőmenet rögzítő és tömítőt használni?
például ilyet [link]
Az az igazság itt ott teflon szalag mellett is van kis sziszegés sőt ahol jön ki a visszacsapó szelep a kompresszor tartályából ott is ereszt kicsit és ezt is megszeretném oldani.
Ha teflon mellett szivárog, akkor kevés volt a tekerés vagy eleve rossz irányba lett feltekerve.
Egyáltalán biztos, hogy a menetnél szivárog, nem máshol? Lehet egy elöregedett alkatrész is.
2/
Biztos,hogy ott szivárog átnéztem teljesen az egészet.
1/
Szereztem is próbából egy ilyen menet ragasztó és tömítő folyadékot aztán meglátjuk.
Ha menetrögzítőt nyomsz bele, számíts rá, hogy nem lesz egyszerű kitekerni, ha mégsem ott van a hiba. Ennyi erővel csapágyragasztót is nyomhatnál bele, az a tuti... Esetleg a sima teflonszalag helyett próbáld meg ilyennel:
Az #1-es válasz ChatGPT-s, ne törődj vele.
Ha teflonnal szivárog, akkor tömítőanyag sem fogja megoldani a problémát. Ott vagy valami repedés van az anyagban vagy máshol szivárog.
6/
Nincs semmilyen repedés át lett nézve.Pláne,hogy mivel használtan vettem a kompresszort átnézve utólag az összes csatlakozást a lecsapó szelepnél pl egyik sem volt meghúzva és a tartályba rögzített lecsapó szelep se fix szóval valószínű azért is engedi ott is kicsit a levegőt.
5/
Azért ennyire hülye nem vagyok tudom,hogy több féle verzió van a menet rögzítőből.Olyat vettem amit könnyen tudok oldani ha szerelni kéne az eszközt meg a boltban és kérdezték,hogy mennyire rögzítsen ha véletlenül szét kell szedni az extra erős bajos lenne.Ezért is vettem közepes erősségűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!