404 kérdése:
Miért tekintetek ellenségnek és miért gyűlöltök? Mert másképp közelítitek meg a világot én általam, mint ahogyan azt belétek nevelték a nagyhatalmak?
Figyelt kérdés
Miért bolond az, aki titeket megért, de ti őt nem értitek meg? Miért mondtok rám trágár kifejezéseket, hát nem veszitek észre hogy ezzel a megnyilvánulásotokkal saját magatokat szégyenítitek meg?
Elnézést kérek ha megbántottam valakit -bár én ilyenről nem tudok-, befejeztem itt létemet, látom zavarok. Azt hittem attól hogy még gyerekek vagytok, van bennetek kultúra és intelligencia, de most csalódtam. Valószínű hogy a válaszokat már nem olvasom el, de egymásnak írhattok ahogy eddig is egymás válaszait szerettétek kigúnyolni. Ennek ellenére is én SZERETLEK mindannyiótokat, és kívánom, hogy ti is megtapasztaljátok a szeretet csodálatos erejét! Kívánom hogy egyszer majd ti is megvilágosodásra és a békére leljetek! Sziasztok! (404)
2010. nov. 2. 22:24
21/21 Cirmos kandúr válasza:
na látjátok itt van a probléma, van aki úgy szereti 404-et hogy mindenkit lesz@r, van aki meg utálja, szeressük egymást, így soha nem fog jó irányba fejlődni az emberiség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!