Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért tekintetek ellenségnek...

404 kérdése:

Miért tekintetek ellenségnek és miért gyűlöltök? Mert másképp közelítitek meg a világot én általam, mint ahogyan azt belétek nevelték a nagyhatalmak?

Figyelt kérdés

Miért bolond az, aki titeket megért, de ti őt nem értitek meg? Miért mondtok rám trágár kifejezéseket, hát nem veszitek észre hogy ezzel a megnyilvánulásotokkal saját magatokat szégyenítitek meg?

Elnézést kérek ha megbántottam valakit -bár én ilyenről nem tudok-, befejeztem itt létemet, látom zavarok. Azt hittem attól hogy még gyerekek vagytok, van bennetek kultúra és intelligencia, de most csalódtam. Valószínű hogy a válaszokat már nem olvasom el, de egymásnak írhattok ahogy eddig is egymás válaszait szerettétek kigúnyolni. Ennek ellenére is én SZERETLEK mindannyiótokat, és kívánom, hogy ti is megtapasztaljátok a szeretet csodálatos erejét! Kívánom hogy egyszer majd ti is megvilágosodásra és a békére leljetek! Sziasztok! (404)

2010. nov. 2. 22:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
57%
Baromságot mondtál!A helyesírás lehet másnak is olyan mint neked vagy nekem!Na ez a baromság látod!Kiforgattok mindent,nézitek mibe lehetne még belekötni!Hányingerem van az ilyen emberektől!Undorítóak vagytok!Tudod mi még az undorító?Hogy kibeszélitek a hátamögött!Na ez az undorító!Apropo!Most hogy mondod, ku**ára hasonlít köztetek is a válasz.Tuti hogy ti egy személyek vagytok! :@ Ne magadból indulj ki mert te sok személyként adod itt elő magad attól még mások lehetnek normális emberek!Megyek is innen mert szó szerint rosszul vagyok az ilyenektől! Pffúúújj
2010. nov. 2. 23:50
 12/21 anonim ***** válasza:
Wtf is that?o_O
2010. nov. 2. 23:50
 13/21 anonim ***** válasza:
Eleinte én is utáltalak,de mán Imádlak 404!Megszerettelek mer olyan kedves vagy és okos.Ne foglalkozz velük azért vannak hogy szemétkedjenek,nyugi velem is szemétkednek meg mindenkivel,vannak ilyen emberek sajna.Gyere vissza mert mióta itt vagy sokkal de sokkal többen látogassák az UFO témakört és emiatt én is gyakrabban járok ide :D meg érdekes dolgokat mesélsz és látod nem utál mindenki.pusz-pusz
2010. nov. 3. 00:06
 14/21 Cirmos kandúr válasza:
nekem semmi bajom nincs 404-el, csak egyszerűen már tele van vele az ezotéria témakör, mindent tőle kérdeznek, elhiszem hogy sok mindent tud amit mi nem, de mindent ő sem tudhat, sőt 1 földönkívüli faj se tudhat mindent az univerzumról, különben nem lenne értelme élni
2010. nov. 3. 00:07
 15/21 Cirmos kandúr válasza:
az élet olyan mint 1 játék, ha kipörgeted akkor végeztél, csak mi még a játékszabályokat sem ismerjük, tehát rengeteg időnk lesz még megismerni az univerzum létformáit
2010. nov. 3. 00:11
 16/21 anonim ***** válasza:
Micsináltatok 404El míg nem voltam itthon?
2010. nov. 3. 01:29
 17/21 anonim ***** válasza:
39%

Egyszerűen az a probléma, h te nem másképp, sem ezotérikus szemszögből, vagy nevezzük, ahogy akarjuk, közelíted meg a világot, hanem egyszerűen teljesen el vagy rugaszkodva a valóságtól, a nyilatkozataid túlnyomó többsége teljesen szürreális, bizarr....minden rosszindulat nélkül, olvasva néhány hozzászólásodat, valóban erősen megkérdőjeleződött bennem az épelméjűséged. Ha mindezt komolyan gondolod, és nem csak holmi szórakozásból, vagy más,egyéb okból, nem komolyan írtad, akkor föl kellene keresned egy szakembert! Tudom, tudom, ezt azért írom, mert GYŰLÖLLEK, de már ez a következtetésed is arra utal, h segítségre szorulsz.

Olyan kinyilatkozások után, mint hogy Hitler jelenleg 10 éves, és egy másik bolygón él általa létrehozott klónokkal.....ezek után úgy komolyan mit vársz?!

2010. nov. 3. 02:59
 18/21 anonim válasza:
4%

Hagyátok mááár békéén!Rengeteg tudóst nésztek már elmebeteg őrültnek,akiket aztán később mégis elismert tudósoká nyilvánítottak és ma meg már a suliba tanítják az elméleteiket.

404!eszt nézzedd!még Michael Jacksonék is veled vannak. ddd

http://www.youtube.com/watch?v=ORC9oNDqOUs

am én jókat nevettem míg itt voltál :D

mostmeg sírok :'(

hiányzol ha viszajösz újra nevetni fogok

sztm szerelmes lettem beléd!igaz még nemláttalak de remélem nem baj :S

meg még a némó kapitány is tecik, meg a cirmoskandúr is akik szoktak ide irni,velük is szivesen ismerkednék!

2010. nov. 3. 03:49
 19/21 anonim ***** válasza:

Ez a forum nem a szerelemrol es szeretetrol szol pl.

Az ezoteria tudomasom szerint a lathatatlanrol szol, s Te pedig ebben nem hiszel, csak abban amit latsz, tehat kezzel foghato dolgokban hiszel.

En sem vagyok gyermek, de nem hiszem el a Hitlerrol szolo mesedet pl., de ez nem jelenti azt, hogy nem szeretlek, mivel amikor Valaki egy kerdesre valaszol, akkor nem a szeretetrol fog regelni, amit irantad erezz, hanem a feltett kerdesre fog valaszolni!

2010. nov. 3. 06:14
 20/21 anonim ***** válasza:

Ne maceráld a haveromat bántott ő téged?!Nalátod!

404 a haverom lett és mostantól senki ne provokálja!

Mindenki magával foglalkozzon ne mással!

Ha valakinek hülyeségek a 404 írásai akkor ne olvassa el!Ha meglátod hogy a 404 írta akkor tovább lépsz egyel és el van intézve.Nem kötelező elolvasni!!!

404 gyere neked ugyan olyan jogod van itt lenni mint másoknak!

2010. nov. 3. 06:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!