Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért tekintetek ellenségnek...

404 kérdése:

Miért tekintetek ellenségnek és miért gyűlöltök? Mert másképp közelítitek meg a világot én általam, mint ahogyan azt belétek nevelték a nagyhatalmak?

Figyelt kérdés

Miért bolond az, aki titeket megért, de ti őt nem értitek meg? Miért mondtok rám trágár kifejezéseket, hát nem veszitek észre hogy ezzel a megnyilvánulásotokkal saját magatokat szégyenítitek meg?

Elnézést kérek ha megbántottam valakit -bár én ilyenről nem tudok-, befejeztem itt létemet, látom zavarok. Azt hittem attól hogy még gyerekek vagytok, van bennetek kultúra és intelligencia, de most csalódtam. Valószínű hogy a válaszokat már nem olvasom el, de egymásnak írhattok ahogy eddig is egymás válaszait szerettétek kigúnyolni. Ennek ellenére is én SZERETLEK mindannyiótokat, és kívánom, hogy ti is megtapasztaljátok a szeretet csodálatos erejét! Kívánom hogy egyszer majd ti is megvilágosodásra és a békére leljetek! Sziasztok! (404)

2010. nov. 2. 22:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
61%
nem gyűlöl senki, csak kétségbe vonjuk az épelméjűségedet azok alapján, amiket írsz. azt csak szabad.
2010. nov. 2. 22:32
 2/21 anonim ***** válasza:
70%
én szeretlek!!!!!!!! :'(
2010. nov. 2. 22:34
 3/21 anonim ***** válasza:
61%
Én azt se tudom ki vagy. Bár nem nagyon olvasom az ezotériát. (pedig érdekel, csak a sok hülyeség miatt elment a kedvem tőle..) ha belinkelnétek pár kapcsolódó kérdést annak örülnék. :)
2010. nov. 2. 22:49
 4/21 anonim ***** válasza:
2010. nov. 2. 22:53
 5/21 anonim ***** válasza:
65%
Én nem gyűlöllek, sőt, szívesen beszélgetnék veled. Írtam is privit (H. D. a monogramom).
2010. nov. 2. 22:57
 6/21 anonim ***** válasza:
23%
A 404 nem ír hülyeségeket. Igen van olyan földönkívüli faj, akik nagyon sok embert klónoz. Ott automatice születnek a gyerekek. Egy hatalmas hengerben jönnek a világra és rettentő hamar kifejlődnek. De többet sajnos én sem írhatok. Tiltva van, egyenlőre.
2010. nov. 2. 23:04
 7/21 anonim ***** válasza:
49%
Köszönöm a linkeket. A legnagyobb problémám igazából az hogy a 2. Kérdésnél a kérdező, az egyik válaszló és 404 ugyanaz a személy. :D legalábbis kizárt hogy 3 embernek teljesen azonosak legyenrk a helyesírási hibáik :d Ez meg kicsit aláássa a dolgok hitelességét. Bár nem hiszem hogy ezért bárkit is utálni kéne, egy anonim fórumon ez elég nevetséges. De kár, pedig alapból tetszene az elképzelés csak üvölt róla hogy nem igaz.
2010. nov. 2. 23:15
 8/21 anonim ***** válasza:
23:15-nek előtted én válaszoltam. A második kérdést csak most olvastam el Nem jó ilyen dolgokkal játszadozni,mert aki ilyenben még nem volt fogalma nincs milyen következményei lehetnek. A 404-est óvom attól, hogy bárkit is belevigyen, mint embert ilyen kapcsolatba. Tönkreteheti lelkileg egy örök életre. Nem veszélytelenek ezek a találkozások. Mindenki a saját kis titkával azt csinál amit akar, akár közli, akár nem, de kivülállót nem szabad mélyen belevinni egy másfajta élethelyzetbe, ami nem biztos hogy jól sül el. Ami nekem mindennapos, az másnak lehet sokkoló is.
2010. nov. 2. 23:24
 9/21 anonim ***** válasza:
49%

Nem értem a kérdést, és ne vedd sértésnek, de eddig fel se tűnt, hogy itt vagy az oldalon. Egyszerűen azért, mert nem foglalkozom az UFO témakörrel. Hidegen hagy. Miért? Mert miközben itt jönnek az ufóhívők az elméleti fejtegetéseikkel meg történelmi igazságaikkal, addig tönkremegy a Föld, és bizony tönkre megyünk vele mi magunk is. Nyomorognak az emberek, szeméthegyek és -szigetek keletkeznek, bámuljuk a tévét, röhögünk a béna celebeken, miközben a tévé működtetése magával vonja azt is, hogy radioaktív hulladékot kell elhelyezni amihez minimum 400 évre előre kéne tudni tervezni... és még így sem sem létezik annyi energia a bolygón, amivel ki tudnánk lőni az űrbe az embereket egy másik bolygóra való áttelepítés céljából (már ha lenne élhető bolygó a közelben). Max pár szerencsés fickót. Röviden ennyi.

Amúgy nem zavarsz, tőlem maradhatsz, fiatal és naiv életfájdalommal teli barátom. :)

2010. nov. 2. 23:33
 10/21 anonim ***** válasza:
60%
Miért lenne sokkoló? Melyik része? Szerintem inkább érdekes. Bár én sosem vettem készpénznek semmit amit eddig a világról tudni lehet. Meg egyébként se tudnál szerintem olyat mondani nekem ami sokkolna, nem vagyok olyan típus. Sajnos nekem legfőképp ötletem nincs, hogyan lehetne bármiféle kutatásnak nekikezdeni ezzel kapcsolatban ezért remélem hogy egyszer majd találkozok valakivel aki hajlandó megosztani velem a tudását vagy legalább valami irányt adni, de szerintem 404 nem alkalmas erre. :)
2010. nov. 2. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!