Fiúk! Szerintetek ciki, ha egy lány 22 évesen szűz és még soha nem volt kapcsolata?
Mit gondolnátok róla? Megmerjem majd mondani a barátomnak vagy ne? A szüzességet valószínűleg kénytelen leszek, de a kapcsolatot nem biztos.
Kort is írjatok légyszi
Én nagyon örülnék, ha én lehetnék az első a leendő barátnőmnek.
Csak sajnos nincs. :(
Hidd el értelmes férfiak értékelik ezt. Emellett még bőven időben vagy.
Ha ezt pl 32 évesen kérdeznéd, akkor már elgondolkodtató, sok esetben problémás emberek a 30 körülitől kezdődő szűzek.
Szociális képességektől a kommunikációs képességekig rengeteg hiányossággal és lelki problémákkal küzdenek, vagyis nem éppen egy párkapcsolatra termett egyedek.
Én személy szerint örülnék neki, az a lány aki 14-15 évesen elkezdi, 22 korára már több f.szt fogott, mint kilincset.
35/F
hát mondjon bárki bármit nekem
férfiként többre tartalak szűzként vagy kevés partnerrel mint olyat aki évente több tucat/száz embert elfogyaszt
ez persze nem összekeverendő azzal akit kihasználnak, vagy iszonyat szerencsétlen párkapcsolatok terén is mindig ,,jókat" fog ki magának
szoval nem gáz egy cseppet se, az gázabb lenne ha azt se tudnád hány emberrel volták és h kikkel is...
Akkor leszek én a kivétel a sok incel közt.
Szerintem ma már hót ciki 16 felett szűznek lenni egy lánynak.
Én biztos diszkréten leráznék egy ilyen csajt amint elmondja.
Francnak se hiányzik a tutujgatás meg finomkodás.
Menjen finomkodni egy incellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!