Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek ciki, ha...

Fiúk! Szerintetek ciki, ha egy lány 22 évesen szűz és még soha nem volt kapcsolata?

Figyelt kérdés

Mit gondolnátok róla? Megmerjem majd mondani a barátomnak vagy ne? A szüzességet valószínűleg kénytelen leszek, de a kapcsolatot nem biztos.

Kort is írjatok légyszi

aug. 25. 13:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyeltalán nem ciki és mond meg nyugodtan a barátodnak, nyilván óvatosabb lesz.
aug. 25. 13:43
 2/21 anonim ***** válasza:
41%

Én nagyon örülnék, ha én lehetnék az első a leendő barátnőmnek.

Csak sajnos nincs. :(

aug. 25. 13:45
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő tapasztalt, úgyis látni fogja, hogy nincs rutinod a kapcsolatban (sem). Ha nem is mondod el, ilyen helyzetből letagadni vagy hazudni nincs értelme.
aug. 25. 13:45
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Én értékelem az ilyen lányokat akik nem kezdik el már tizenévesen a kamatyolást fűvel-fával.
aug. 25. 13:48
 5/21 anonim ***** válasza:
86%

Hidd el értelmes férfiak értékelik ezt. Emellett még bőven időben vagy.

Ha ezt pl 32 évesen kérdeznéd, akkor már elgondolkodtató, sok esetben problémás emberek a 30 körülitől kezdődő szűzek.

Szociális képességektől a kommunikációs képességekig rengeteg hiányossággal és lelki problémákkal küzdenek, vagyis nem éppen egy párkapcsolatra termett egyedek.

aug. 25. 14:17
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Magam részéről előny lenne.

27

aug. 25. 14:26
 7/21 anonim ***** válasza:
89%

Én személy szerint örülnék neki, az a lány aki 14-15 évesen elkezdi, 22 korára már több f.szt fogott, mint kilincset.

35/F

aug. 25. 14:27
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

hát mondjon bárki bármit nekem

férfiként többre tartalak szűzként vagy kevés partnerrel mint olyat aki évente több tucat/száz embert elfogyaszt

ez persze nem összekeverendő azzal akit kihasználnak, vagy iszonyat szerencsétlen párkapcsolatok terén is mindig ,,jókat" fog ki magának

szoval nem gáz egy cseppet se, az gázabb lenne ha azt se tudnád hány emberrel volták és h kikkel is...

aug. 25. 16:55
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen mond meg neki!
aug. 25. 16:56
 10/21 anonim válasza:
26%

Akkor leszek én a kivétel a sok incel közt.

Szerintem ma már hót ciki 16 felett szűznek lenni egy lánynak.

Én biztos diszkréten leráznék egy ilyen csajt amint elmondja.

Francnak se hiányzik a tutujgatás meg finomkodás.

Menjen finomkodni egy incellel.

aug. 25. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!