Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem nő a mellem?

Miért nem nő a mellem?

Figyelt kérdés
Tudom hogy most megint azt hiszitek hogy jaj mar megint egy kis lany de mostmár tenyleg kezd zavarni... mindenkinek van már a környezetembe kivéve nekem sincs csak push up melltartó nyomja fel egy kicsit normál A-s melltartoba ugy nezek ki mint egy férfi. Tudom hogy még bőven nőhet egész életembe de nagyom gázul érzem magam...volt még valaki akinek csak 16 éves kor felett kezdett el jobban nőni? (Már vagy 3 éve megjött az első mensim)
aug. 25. 01:06
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

Hormonok, genetika, csak későn érő tipus vagy.

Vaaagy kezdesz férfivá válni :D

aug. 25. 01:10
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Te vagy az Imane Khelif?
aug. 25. 01:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy a kortársaid nem push-up trükköt használnak, és kizárólag neked van kis melled? A nagy mellűek vannak kisebbségben, a többiek viszont hozzájuk kompenzálnak és optikailag csalnak. Másrészt ha még annyira fiatal vagy és fejlődésben vagy (vagy későn érsz), még nem ez a végleges méret. De ha mégsem lennének akkorák amit elvártál, mindig lesznek olyan férfiak akiknek ez is bejön (vagy csak ez jön be).
aug. 25. 11:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Masszázzsal tudok rajta segíteni, hogy meginduljon a növekedés.
aug. 25. 13:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Genetika, hormonok, alkat és testzsírarány függő.

De az is befolyásolja, ha olyasmi sportot űzöl, ami elvesz az idomokból.

Ezért hagytam abba anno RSG-t is részben.

Azon szoktam mosolyogni, amikor csont vékony leányzó csodálkozik hol a melle...

Lufikat akarnak, amik aránytalanok a testükhöz képest.

Túl sok a szoc.média általi mellmutogatás.

Amúgy meg sok neves sztárnak is vannak kis méreteik, mégis simán felveszik a kihívó ruhákat és egyenes háttal vonulnak végig.

Miért?

Mert az embert nem a cicije határozza meg, nem csak abból áll az ember.

Pasiknak is nagyon változó, hogy mekkora jön be.

Én a srácokkal, barátokkal is kiveséztem a témát.

Olyan pasit kell választani, akinek bejön ez is rajtad. Ahogy arz arcod, hajad, megjelenésed, beszéded, hangod, mosolyod stb.

Nagyon egyénspecifikus dolgok ezek.

Sok olyan eset van, ahol adott emberek valamit nem szeretnek magukon, de a árjuknak viszont bejön.

Pl volt kollegám a kifejezetten nagy orrú nőket szereti. Tudod a boszi orr vagy pl mátyás orr.

A párja viszont sokáig utálta magán, amikor megismerték egymást azóta nem zavarja már, mert a faszinak ez jön be.

S ez csak 1 pl a sok közül, amit láttam, hallottam vagy tapasztaltam.

Párom pl nem szereti a hosszú nyakát, én viszont imádoooom. Ad egy kecsességet s egyszerűen vonz, hogy ráharapjak vagy csókolgassam.

32N

aug. 25. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!