Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha elküldtek vagy elküldenek...

Ha elküldtek vagy elküldenek vagy èn hagyok ott egy munkahelyet pár nap után( ahol be voltam jelentve ) akkor az új munkàltató nem tudja meg? A cèl az, hogy ne tudja meg . 22 éve dolgozok és ilyen szituációban mèg nem voltam

Figyelt kérdés
aug. 23. 16:34
 1/7 anonim ***** válasza:
És mi fog történni hogyha megtudja?
aug. 23. 17:07
 2/7 A kérdező kommentje:

Akkor miért csak 3 hetet voltam stb...

Mi nem volt jó?

Ha otthagytam miért??

Ha elküldtek miért??

Jönnek a kérdések meg a magyarázkodás.

Az őszinteség nem mindig kifizetődő.

A kérdésem az,hogy eltudnàm -e titkolni vagy nem?

aug. 23. 17:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha önéletrajzba beleírod simán felhívhatja plusz láthatja a tb papírodon.

Nyilván ezt eltitkolhatod azzal hogy nem kaptad még meg és újat állítanak.ki

aug. 23. 18:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Pont ez az ,nem akarom beírni és ha azt mondom,hogy elvesztettem a tb kiskönyvet akkor tuti nem tudja meg?
aug. 23. 18:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért nem lehet egyenesnek lenni? Ha pár nap utána hagyod ott akkor az próbaidő amikor otthagyhatod.
aug. 23. 18:46
 6/7 anonim ***** válasza:
52%

Biztos jó dolog egy új helyen hazugsággal indítani ugye?

De ha már a valós indokot nem mered felvállalni a következő helyen, akkor:

Ha eljöttél 3 hét után, akkor az bőven a próbaidőn belül van, így mindenféle ok nélkül eljöhetsz...ha az utána következő helyen rákérdeznek mondhatod hogy nem tetszett a munkakör/munkatársakkal nem jöttél ki,stb.

Az nem fog kiderülni az önéletrajzból hogy te jöttél el vagy ők küldtek el, szóval nyugodtan mondhatod hogy te jöttél el és mondasz valamit hogy miért.

Ui. Én ilyen 3 hetes "munkaviszonyt" be sem írnék az önéletrajzba....ez a kis idő igazából nem oszt nem szoroz a jövőbeli munkahelyeiddel kapcsolatban.

aug. 23. 18:58
 7/7 A kérdező kommentje:

Hogy írnám be ,ha elakarom titkolni?

Evidens,hogy nem írom be

aug. 23. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!