Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyit hízhattam?

Mennyit hízhattam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!! Evészavarból gyógyulok jelenleg, koplalással fogytam le 700kalóriákat ettem 2 hónapig, viszont mostmár vissza szerettem volna állni a normális étrendemhez ezért elkezdtem 1300-1400 kalória között enni,de nemrég voltam nyaralni és nagyon durván bezabáltam mindent! Tehát ilyen 3000-4000 kalóriát vittem be (tudom rengeteg) az lenne a kérdésem hogy nagyon sokat hízhattam? Tehát ilyen 5kg feljöhet?

És normális válaszokat szeretnék, én is tudom hogy hülye voltam, viszont mostmár falásrohamok jönnek rám és nem nagyon tudom kezelni, de eléggé fontos lenne ha valaki segítene mert 2 hét múlva megyek egy családi találkozóra ahol csinosan szeretnék kinézzni

Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

aug. 5. 15:43
1 2
 11/11 anonim válasza:

Tökéletesen csinálod akkor!!

2000-2500 tökéletes bevitel és látod van energiád edzeni is! Ezt tartsd és szedsz fel izmot nem zsírt!!😊

aug. 7. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!