Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyit hízhattam?

Mennyit hízhattam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!! Evészavarból gyógyulok jelenleg, koplalással fogytam le 700kalóriákat ettem 2 hónapig, viszont mostmár vissza szerettem volna állni a normális étrendemhez ezért elkezdtem 1300-1400 kalória között enni,de nemrég voltam nyaralni és nagyon durván bezabáltam mindent! Tehát ilyen 3000-4000 kalóriát vittem be (tudom rengeteg) az lenne a kérdésem hogy nagyon sokat hízhattam? Tehát ilyen 5kg feljöhet?

És normális válaszokat szeretnék, én is tudom hogy hülye voltam, viszont mostmár falásrohamok jönnek rám és nem nagyon tudom kezelni, de eléggé fontos lenne ha valaki segítene mert 2 hét múlva megyek egy családi találkozóra ahol csinosan szeretnék kinézzni

Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

aug. 5. 15:43
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem 9napig ettem így, ha holnaptól vissza állok és sportolok akkor lemehet?
aug. 5. 15:45
 2/11 anonim ***** válasza:
Kilenc nap alatt nem hiszem az öt kilót de pár kiló lehet.
aug. 5. 17:25
 3/11 anonim válasza:

Mi lenne ha normálisan étkeznél?

Akkor talán nem törnének rád a falasi rohamok, ezeket mind a szervezet jelzi. De ha érzelmi evésről van a szó az más. Alapanyagcsere alá nem megyünk, de az 1300 amúgy is kevés.

Napi 1500, sok-sok folyadék és normálisan oszd be, reggeli-ebéd-snack-vacsora.

Ha lehet ne csak azt figyeld, hogy a deficit meglegyen, hanem, hogy megfelelő mennyiségű feherjet is bevigyél, ez segíti a telítettség érzetet is. Fogyásnál 2x testsúly fehérje pl. Ha elmész nyaralni is oda lehet figyelni, nem szabad elengedni ennyire, mert utána lelkileg fogod rosszul érezni magad, és ennyit nem ér az a párfalat.

aug. 6. 02:45
 4/11 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat :)
aug. 6. 12:13
 5/11 anonim válasza:

De hány kg vagy és cm??

Ha két hónapig koplaltál biztos vagyok benne, hogy nincs rajtad felesleg, sőt.

1500 kezdetnek jó, de emelni kene mindenheten 100-al, amíg elnem ered a sulytartashoz elegendő bevitelt. A magas fehérje maradhat, hiszen segít az izmokat táplálni, amik a koplalás során biztos vagyok benne, hogy sajnos tűntek is el.

Tudod, hogy ilyenkor a szívizmokat is elkezdi bontani a szervezet?

A falasi rohamok normálisak egyébként, kivan urulve a szervezet. Én is mikor eveszavarból gyogyultam volt, hogy napi 3600 kalóriát ettem, egyszerűen kénytelen voltam megállni, bár ami utána jött lelkiismeret, na azt nem kívánom senkinek.

aug. 6. 18:43
 6/11 A kérdező kommentje:
Most pontosan nem tudom hány kiló vagyok de 9-10 nappal ezelőtt voltam 52,5 kg, most nem tudom mennyit hízhattam, 158cm magas vagyok de legtöbbet izomból fogytam tehát még mindig van rajtam felesleg, legtöbb a hasamon. Elég nehéz megállni hogy ne egyek a falásrohamok miatt, próbálom kezelni de kicsit nehéz.
aug. 6. 19:28
 7/11 anonim válasza:

Függ az életkorodtól illetve a tevekenssegeidtol is, hogy mennyi a szükséges bevitel számodra a sulytartashoz

1800 minimum kene úgy is, ha mérsékelt a mozgásod

De ha fejlődő szervezet vagy, akkor pláne több

aug. 6. 21:52
 8/11 anonim válasza:
A szervezeted levan gyengulve, kivan urulve. Egyel amennyit kivan most. De próbálj meg minőségi tápanyagokat is bevinni pl zöldség-gyümölcs húsok tojás, hidd el szükséged van rá.
aug. 6. 21:53
 9/11 anonim válasza:

Illetve pár nap alatt nem lehet hizni vagy fogyni..

Sportolj ha formálodnál, vannak youtube-on tornák, vagy kezdj el futni, nem muszáj edzőterembe sem járni, lenyeg, hogy próbáld megtalálni az egyensúlyt, a számolást sem muszáj elhagyni, amíg nem érzed ugy, de a koplalás nem megoldás, inkább a minőségi étkezés, nem mondom, hogy ne edd azt amit pl anyud főz de például húsok, főleg a soványból lehet többet is enni, koretekbol konkrétan barmi jó.. rizs, krumpli, zöldség, és a tesztatol sem kell felni, lenyeg mindig a mertek. Szenhidratra szükség van, máskülönben nem lesz energiád.

aug. 6. 21:57
 10/11 A kérdező kommentje:

Heti 3x futok/edzek (edzeni akkor is edzettem amikor keveset ettem, hiba volt mert csak gyengébb voltam) de ma 2000-2500körül vittem be és sokkal fittebb meg energikusabb vagyok, jobban bírtam az edzést is csinálni.

Köszönöm a segítséget meg a válaszokat, megfogadom őket!! :)

aug. 7. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!