Kire mondják azt, hogy művészlélek?
A Lapoda Multimédia szerint: Művészi hajlamú, érzelmileg fogékony, a köznapi dolgokkal kevéssé törődő lelkialkatú személy.
Ahogy én látom, ritkán fejez ki elismerést. Legtöbbször negatív élell használják.
az inkább az életművész :)
egyébként köszi a válaszokat:)
Kire? Hát például rám :D
Jelenleg fotózom, régebben rajzoltam,festettem ilyesmi. Túlzottan érzékeny vagyok, De ha suliban rámbíznak vmi dekoráció elkészítését biztosak lehetnek benne, hogy nem lesz rossz :) :]( ego) xD
Amúgy sztem a kicsit különc, más világnézettel rendelkező emberekre mondják.. jobban észreveszik az értékes dolgokat. A szürke hétköznapokból is kitudnak hozni valami szépet/érdekeset.
Az előző válaszoló munkáira irtó kíváncsi lennék.. ma már sokan kikiáltják magukat művésznek, miközben csak pancsolnak, utánoznak, trendeket követnek és ellesnek.
Persze, lehet, hogy te kivétel vagy, de az ilyen hozzászólás nem igazán jellemző egy igazi alkotóművészre..
kicsit félreértettél..
a művész és a művészlélek között ég és föld különbség van.
Én egyátalán nem tartom magamat művésznek. Ahoz még nem tettem le elég dolgot az asztalra..
fiatal is vagyok még.. : )
művészlélek: kicsit különc gondolkodású egyén, aki máshogy látja a dolgokat
hogy ki mitől, milyen hozzáállástól lesz művész... nem tudom, rám azt mondják, született művész vagyok, pedig még nem kötöttem senki orrára, hogy szerintem van a döglött madaraknak egyfajta őrült, merev bája.
nem tartom magam művésznek, egyszerűen csak hülye vagyok
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!