Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha hirdettem magam akár rövid...

Ha hirdettem magam akár rövid ideig is szexhirdetőn,rosszlányokon is ez miatt megismerhettek az ismerősök ? Vidéken lakom, középvárosban.

Figyelt kérdés

Mert észrevettem, hogy ahová mindig járok vásárolni is egyre bunkóbbak,össze mosolyognak némelyik csaj eladó. Meg máshol is.

Megismerhettek ? Mert én úgy tudtam,hogy csak férfiak nézik az oldalt.

2024. júl. 20. 10:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég, ha csak 1 ember felismer és utána szárnyra kell a pletyka, majd körbeér mindenkin. Ha nem fogadtál kuncsaftokat akiknek eljárhatott a szája, esetleg rá tudod fogni arra, hogy valaki bosszúból felrakott.
2024. júl. 20. 10:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Alapból ha látják, hogy férfiak járnak hozzád az sem a legjobb.

De ha pl van egy olyan "vendéged", aki ismer vagy nem ismer, de mondja a haverjának, hogy hú olyan lánnyal voltam és esetleg mutatja a profilod és ismer ő.

A pletyka meg tudod milyen.

2024. júl. 20. 10:55
 3/7 anonim válasza:
100%
Arcal hirdettél?
2024. júl. 22. 12:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen.
2024. júl. 22. 16:57
 5/7 anonim válasza:
100%

Bakker. Hát azt lehet hogy nem kellett volna. Nem véletlenül sokan nem vállalják az arcukat.

Ezek után vagy keresel másik boltot vagy nem foglalkozol velük és leszarod az embereket. Ha rám hallgatsz válaszd az utóbbit és ne legyenek szorongásaid. Minden csoda három napig tart. Ettől még egy remek ember vagy.

2024. júl. 22. 17:09
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Csak az a gond, hogy itt ahol lakom a városban, ez olyan kicsi , hogy középváros ugyan, de kicsi :(. És sok lehetőség nincs.

Köszönöm,nagyon.

2024. júl. 22. 20:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Fel ismert végül valaki?
aug. 19. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!