Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan írjak történetet?

Hogyan írjak történetet?

Figyelt kérdés
Már rengeteg történetet kezdtem el írni, worldben, papíron, mindenhol. Megvolt az ötlet, a vége is. De elment a kedvem tőle, próbáltam kitartó lenni, de nem tudtam. Mit csináljak? Írjak rövid történeteket? Vagy próbáljam meg még többször a hosszabakat.

2023. márc. 15. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Fogalmazz meg magadban egy alapsztorit, a többit pedig bízd a kreativitásodra, és nyelvi képességeidre.
2023. márc. 15. 17:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kihagytam, fontos: akkor csináld, ha élvezettel teszed, kínlódva nem született még elismerésreméltő mű. Ha nincs motivációd, akkor próbálj meg meríteni valahonnan, például a tapasztalataidból, az önálló gondolataidból, és a kimeríthetetlen fantáziádból.
2023. márc. 15. 17:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Ezzel én is így voltam, kb 4 regényt kezdtem el írni, és csak egyet fejeztem be.

Bár nem mondanám nagy írónak magam. A történeteim, szereplőim szerintem voltak elég érdekesek, de a megfogalmazásom túl lapos volt. El is ment a kedvem az írástól egy idő után.

Erre születni kell, hogy valaki jó író legyen. A 99% csak moslék lesz, amit még a rokonok se olvasnak el, max Wattpadon pár esetlen.

2023. márc. 15. 18:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi...
2023. márc. 15. 18:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen, írj rövid történeteket. Azok is lehetnek érdekesek.

Én hobbi író vagyok, és megkaptam azt a pozitív "kritikát", hogy ugyan, sosem olvas az illető kétezer szó alatti történetet, de az enyémben annyi minden benne volt, amire nem is számított. Tehát lehet izgalmasat írni rövid történetekben is, ha az jól, vagy érdekesen van megfogalmazva.

Gyakorolni mindenképp jó. Írni pedig akkor a legjobb, ha te is élvezed az írást. Magadnak írj. Az, hogy másoknak is tetszik, az csak hab a tortán.

2023. márc. 16. 03:07
 6/7 anonim ***** válasza:

"Én hobbi író vagyok, és megkaptam azt a pozitív "kritikát", hogy ugyan, sosem olvas az illető kétezer szó alatti történetet, de az enyémben annyi minden benne volt, amire nem is számított."

Most kíváncsi lettem. Ha Wattpad történet, elküldenéd privátban, kérlek?

2023. márc. 16. 09:02
 7/7 anonim válasza:
Szerintem próbálkozz rövidebb novellákkal. Nem kell rögtön megírnod egy Gyűrük Ura hosszúságú könyvet, először csak kicsiben csináld. Aztán majd ahogy fejlődsz nem okoz majd gondot hosszabb dolgokat írni.
2023. márc. 16. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!