Régebben egy gyerek készített egy rövid, a világot valamiképpen átfogóan ábrázoló videót házi feladatként, amely nagyon népszerű lett az interneten. Melyik ez a videó? Hol találhatom meg?
Az a videó, amelyet keresek, az valahogyan átfogóan szólt a világról és videóklipekhez hasonló formában képeket villantott fel.
Az általam keresett videóban maga a gyermek nem szerepel. Továbbá úgy emlékszem, hogy nem beszélnek a videóban. Azt hiszem, hogy csak zene szól alatta.
Próbáltam többféleképpen is rátalálni (Google, Youtube, ChatGPT), de mindeddig nem sikerült.
A Facebookon is feltettem a kérdést, mutattak is egy érdekes videót, de amit keresek az nagyon különbözik tőle.
Amit keresek az maximum néhány perc hosszúsága, vagy még annyi se.
Végül csak lett egy jó keresési ötletem. Azt hiszem ezt kereshettem, bár ezt aligha készíthette egy kisgyerek. Talán egy téves internetes újsághír emléke okozhatta, hogy gyereknek gondolhattam a készítőt.
Az úgy tűnik beigazolódott, hogy házfeladatként készült.
Bár továbbra is úgy rémlik, mintha lett volna egy másik videó is, amit tényleg egy gyermek készített.
Talán, így keletkeznek bizonyos hamis emlékek a saját narratíváinkból. 🙂
Our Story In 2 Minutes
Edited by: Joe Bush
Music by: Zack Hemsey
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!