Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Régebben egy gyerek készített...

Paradoxa kérdése:

Régebben egy gyerek készített egy rövid, a világot valamiképpen átfogóan ábrázoló videót házi feladatként, amely nagyon népszerű lett az interneten. Melyik ez a videó? Hol találhatom meg?

Figyelt kérdés

Az a videó, amelyet keresek, az valahogyan átfogóan szólt a világról és videóklipekhez hasonló formában képeket villantott fel.

Az általam keresett videóban maga a gyermek nem szerepel. Továbbá úgy emlékszem, hogy nem beszélnek a videóban. Azt hiszem, hogy csak zene szól alatta.

Próbáltam többféleképpen is rátalálni (Google, Youtube, ChatGPT), de mindeddig nem sikerült.

#videó #gyerek készítette klip
máj. 29. 14:28
 1/2 A kérdező kommentje:

A Facebookon is feltettem a kérdést, mutattak is egy érdekes videót, de amit keresek az nagyon különbözik tőle.

Amit keresek az maximum néhány perc hosszúsága, vagy még annyi se.

máj. 29. 16:14
 2/2 A kérdező kommentje:

Végül csak lett egy jó keresési ötletem. Azt hiszem ezt kereshettem, bár ezt aligha készíthette egy kisgyerek. Talán egy téves internetes újsághír emléke okozhatta, hogy gyereknek gondolhattam a készítőt.

Az úgy tűnik beigazolódott, hogy házfeladatként készült.

Bár továbbra is úgy rémlik, mintha lett volna egy másik videó is, amit tényleg egy gyermek készített.

Talán, így keletkeznek bizonyos hamis emlékek a saját narratíváinkból. 🙂

Our Story In 2 Minutes

Edited by: Joe Bush

Music by: Zack Hemsey

https://www.youtube.com/watch?v=MrqqD_Tsy4Q&rco=1

máj. 30. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!