Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok olyan emberről,...

Mit gondoltok olyan emberről, aki nyáron is hosszú nadrágba és pulcsiban van?

Figyelt kérdés
Ma láttam egy ilyen embert és nagyon meglepődtem rajta, mert nem mindennapi ilyen hőségben így lenni…
júl. 12. 15:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Védi a bőrét az extrém erős napsütéstől!

Az izzadás nem okoz bőrrákot, de a szélsőségesen túlzásba vitt napozás nagy eséllyel...

júl. 12. 21:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Én nem tudom elképzelni, hogy azt hogyan lehet elviselni. Persze, ha a szóbam forgó ember annyi időt tölt a szabadban, amíg a klímás kocsiból kiszállva bemegy egy szintén klímás helyiségbe, akkor akár érthető is, nálunk pl van olyan, aki nem bírja a klímát, ezért jár hosszú nadrágban nyáron is. De hosszabb időt nem tudom, hogy hogyan lehet elviselni hosszú ruhákban ebben a hőségben, én még rövidnadrágban és pólóban is percek alatt ragadósra izzadom magam.
júl. 12. 22:57
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó! Nehéz elviselni. Nem klímás kocsiból bemegyek a boltba, majd vissza a forró kocsiba. Falun lakunk, 25 km a város. Ott több boltba is megyünk, szóval nem pár perces hideg kocsiból a hideg boltba. Mire felöltözöm, már izzadok. Kellemetlen, de mint írtam, én pl megfázok rövidnadrágban.
júl. 12. 23:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
#13 Elhiszem, hogy van ilyen, csak valahogy nehezemre esik elképzelni, a saját vagy a környezetem tapasztalataiból kiindulva.
júl. 12. 23:58
 15/15 anonim ***** válasza:

#14!

13-as vagyok. Tudom, nehéz is elképzelni, mivel mindig imádtam a rövidet :D

júl. 13. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!