Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Gáz, ha valaki pulcsiban és...

Gáz, ha valaki pulcsiban és hosszú melegítô nadrágban szokott edzeni?

Figyelt kérdés
És mit gondoltok az rôluk?
2012. okt. 24. 16:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz, sőt hidegben egyenesen ajánlott is!
2012. okt. 24. 16:47
 2/12 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz? Létezik olyan ember, aki hideg időben nem ezekben szokott?
2012. okt. 24. 16:50
 3/12 dirtboy ***** válasza:
abszolút nem gáz,van ismerősom ősszel,télen,tavasszal hosszúban edz,csak nyáron nem mert akkor elviselhetetlen.
2012. okt. 24. 16:54
 4/12 A kérdező kommentje:

És ha fûtött a terem? Illetve nyáron is így szokot vagy max. pulcsi nélkül? Csak azért mert, szinte mindenki rövidnadrágban és pólóban/ujjatlanban eddz. Néha néznek is emiatt. (nem vagyok nagyon magamutogató ember)

És a zenehallgatásról mi a véleményetek? (fülhallgató)

2012. okt. 24. 16:57
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem az, főleg így, hogy nem vagy magamutogató.

Zenét gyakran szoktak edzés közben hallgatni.

2012. okt. 24. 17:07
 6/12 anonim ***** válasza:

Ne törődj avval hogy mit gondolnak mások. Sztem futáshoz vagy edzéshez nagyon sokan használnak fülhallgatót, zenét..

Sokan edzenek meleg ruhában pl fogyni vágyók, sőt fóliával is körbetekerik problémás részeket pl comb, derék, fenék, hogy segítse az izzadást vagy zsírégetést.

2012. okt. 24. 17:43
 7/12 anonim ***** válasza:
Én mindíg melegítőfelsőbe vagyok az elején, és csak eaz edzés közben szoktam levenni.
2012. okt. 24. 18:37
 8/12 A kérdező kommentje:

"Sokan edzenek meleg ruhában pl fogyni vágyók, sőt fóliával is körbetekerik problémás részeket pl comb, derék, fenék, hogy segítse az izzadást vagy zsírégetést."

Igen, sajnos van aki így csinálja, csakhogy semmi értelme nincs.

Szóval akkor nyugodtan edzek úgy! Köszönöm!:)

2012. okt. 24. 19:10
 9/12 NagyonGonosz ***** válasza:
Kai Greene is pulóverben edz :)
2012. okt. 24. 19:36
 10/12 anonim ***** válasza:
és amúgy ha gáz akkor mi van?Mi köze van másnak ahhoz hogy TE miben edzel? Ha akarnék bemehetnék balettfelszerelésbe is edzeni (na jó nem mert nincs :)... Ne az érdekeljen hogy másnak mi a véleménye, mert nem értük edzel, és ez vonatkozik az öltözködésre is (teremben, termen kívül)amúgy az "és" nem kell veszőt rakni igaz? én azért raktam biztos ami biztos))
2012. okt. 24. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!