Mit tegyek? Most akkor legyek egész nyáron hosszú nadrágba meg pulcsiba?
Használj valami gyulladáscsökkentő, hűsítő krémet.
Ha kozmetikushoz mész, kizártnak tartom, hogy undorító lábbal távoznák tőle. Mégis csak ért hozzá annyira, hogy a vendég elégedett legyen.
Ha borotválod akkor meg használj habot... az sokat segít. Meg legyen tiszta, éles a borotva.
Nekem is érzékeny a bőrőm, nagyon is, de azért ha megfelelően csinálom az sokat dob a helyzeten.
Te is jó kis érzékeny bőrű lehetsz.... Sok mindent nem tehetsz.
De az biztos, hogy ha a nagy melegben is mindig hosszú cuccban fülledsz, az csak árt neki.
Elhiszed, hogy rajtad kívül ez senkit nem érdekel? Nyugodtan kimehetsz az utcára szőrbenövéssel, meg borostásan is. Szerintem a többségünknek nincs olyan sasszeme, hogy kiszúrja, hogy jééé, neked a térded alatt már 0.2 milliméteres benőtt szőrök vannak, de még ha valaki kiszúrja, akkor is, hidd el, pont leszarja.
Ha nagyon zavar, akkor menj kozmetikushoz, vagy szőrbenövés ellen tudom javasolni a testradírozást, a kis piros pöttyöknek pedig pár órán belül el kellene múlni (legalább is nekem, ha éjjel epilálok, reggelre elmúlik, pedig hullafehér bőröm van), de ha nem tökéletes, selyemsimaságú babalábad van, akkor se kell hosszú cuccokban kínozni magad. Hőgutát is kaphatsz. Nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy szard le.
Hordj rövidet!
Nekem se tökéletes. Vannak kisebb foltok, benövések. De már nem érdekel.
Esetleg azt próbáld ki, hogy miután szőrtelenítettél, lemosod és valami fertőtlenítővel bekened. Akár krém, akár sószappan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!