Mit gondoltok olyan emberről, aki nyáron is hosszú nadrágba és pulcsiban van?
Figyelt kérdés
Ma láttam egy ilyen embert és nagyon meglepődtem rajta, mert nem mindennapi ilyen hőségben így lenni…júl. 12. 15:51
1/15 anonim válasza:
Full fekete és hosszú ujjú blézeres, hosszú nadrágos vagyok.
De a poén, hogy nem is a ruhától van melegem, hanem a térdig érő hajamtól.
4/15 anonim válasza:
Arisztokrata nevelést kapott és tartja magát az illemkódexhez.
5/15 anonim válasza:
Pólót hordok, de hosszúnadrágot. Nem szeretem a rövidet a szülés óta. Kizárólag nyaralás alatt veszek fel.
6/15 anonim válasza:
Amúgy azt gondolom róla, hogy hogy bírja?? Aztán ennyi, mint írtam, én is nehezen bírom, de ha rövidben vagyok, akkor meg megfázom. Szóval szívás. 5-ös voltam.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszi mind a válaszokat, mentek a zöld pipák :)
júl. 12. 18:34
8/15 anonim válasza:
Lehet, hogy napérzékeny, csak úgy, vagy gyógyszer miatt, vagy kezelés miatt.
9/15 anonim válasza:
Én nő vagyok. De világeletemben utáltam a ruhát, szoknyát. Kicsit nagydarabnak érzem magam bennük. De valószínűleg az is vagyok.. 😂
Rövidnadrág max nyaraláskor, de abban sem érzem jól magam. Így marad a hosszú nadrág állandóan. Pulcsi nyilván nem.
10/15 anonim válasza:
Utolsó! 5-6-OS válaszoló vagyok. Én is így vagyok szülés óta. Nagydarab. Amúgy, ami kimaradt, hogy napallergiám ( vagy valami olyasmi) is van, ami viszket, kisebesedik. Elég ez nekem a karomon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!