Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az , hogy a jó...

Miért van az , hogy a jó nőknek mindnek van palija nekem meg nincs barátnőm?

Figyelt kérdés

Más is van ezzel így?

Annyi nálam a helyzet , hogy úgy mond papíron elvált vagyok és 29 éves.

júl. 10. 01:28
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Csíra vagy
júl. 10. 02:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Mert nem vagy Pali.
júl. 10. 05:40
 3/4 anonim válasza:
Ha ez vigasztal, én tegnap tudtam meg, hogy a kiszemeltemnek van csávója, tehát kb semmi esélyem nála... Amit tudok tanácsolni, hogy legyél türelemmel, idővel valaki lesz aki tényleg szeret, és vele megöregedhetsz, meg hasonlók. Ja és ne koslass túl sok ideig egy nő után, mert tapasztalatból mondom, hogy az nagyon ki tudja készíteni az embert, és túl rövid az élet ehhez, hogy akármelyik nő miatt is túl sokat emészd magad..
júl. 11. 23:38
 4/4 A kérdező kommentje:

De attól függetlenül szerintem ha valakinek van valakije ugyan úgy lehet vele beszélni.

Beszélgetni aztán azt az illető saját maga úgyis tudja, hogy kit mennyire szeret és eltudja magában dönteni valahogy vagy valamilyen módon rendezni magában az érzéseit meg a gondolatait.

Én azért ezzel nem értek egyet ha valaki valakivel együtt van hogy csak vele van és vele legyen azért van egy bizonyos tér vagy hogy mondjam. Néha ki kell ugrani a komfortzónából egy kis változást észlelni

júl. 12. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!