A nők miért szólnak bele és próbálják befolyásolni a barátnőjüket, vagy a véleményüket? Mire ez jó a nőknek, hogy tulzottan belefolynak egy barátnő, pl kapcsolattal, kapcsolatos döntésében?
Leírom neked. A %-on majd meglátod, mennyire igazam van.
Nő és nő között nincs barátság. Örökké vetélytársat látnak a másikban. Ezért nemtelen eszközöket is felhasználnak a "legjobb barátnők" egymás ellen.
Nézd csak meg mennyi feleséget fosztott már meg a férjüktől is a "legjobb barátnő."
Utána marad csak a sopnákodás.
Ha valaki valóban barátnő, az biztosan nem akar rosszat a barátnőjének. Szóval nem nehéz eldönteni, hogy valaki barátnő-e :)
Egyébként meg engem nem érdekelne, hogy a páromról mit mondanak. Igaz nincs is rá okuk, hogy szidják, hiszen látják, hogy szeretjük egymást.
Viszont volt olyan barátnőm, akit a párja megvert, megalázott. Neki nyilván azt tanácsoltuk, hogy minél előbb hagyja el. Nem hiszem, hogy ebben bármi rosszindulatúság lenne.
Egyébként meg pasikat is hallottam már lebeszélni haverjukat egy-egy nőről.
Ne probald megerteni a noket.
A nok megertik a noket, es utaljak is egymast. :)
Nekem normális barátnőim vannak.
Tudod, ha beismered, hogy a nőknek ugyanúgy lehetnek normális barátnői, a te barátságaid nem fognak kevesebbet érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!