Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A nőknek miért békülnek ki,...

Extrabab kérdése:

A nőknek miért békülnek ki, azokkal a barátnőikkel akik többször is átverték őket, kihasználják. Stb?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek van egy barátnője aki kb mindig semmibe veszi, tönkre teszi, lenézi, királynősködik vel...stb de ha összevesznek akkor az a bizonyos másik csaj nyalizik, hogy utána ismét ő legyen a királynő... Eskűszöm már nekem fáj ez az egész >< . Ha engem vernek át, akkor én megszabadulok az illetőtől 21/F

2016. jan. 23. 12:18
 1/5 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen baratnom 20eves lany vagyok en 1eselyt adtam tobbet nem mer szerettem es tul sok titkom tudta :D de en tobbet nem adnek max 1
2016. jan. 23. 12:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen barátnőm, amikor jó időszaka volt, akkor nagyon jól kijöttünk, napi szinten órákat telefonálgattunk, de aztán meg volt, hogy hetekig nem láttuk, nem hallottunk felőle... Aztán még neki állt feljebb és ő "támadt" nekünk mondvacsinált indokkal. A legjobb barátnőm tovább bírta, én 2x adtam neki újra esélyt, de aztán végleg lemondtam róla. Próbáltam neki segíteni, mert beteg volt (mentálisan, a családi és iskolai problémák miatt enyhén bekattant, pszichiáterhez is járt, stb), de már elviselhetetlen volt, ahogy velünk viselkedett. Mindenkit elmart maga mellől, kb. már csak a pasija áll vele szóba.
2016. jan. 23. 14:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Remélem az én barátnőm is észheztér, bár erősen kétlem. Mert ahányszor a másik csaj kihasználta, és most ismét "hüdenagy" barátnők
2016. jan. 23. 15:02
 4/5 anonim válasza:
Azt tudom tanacsolni hogy ne szolj bele nemtudom eddig megtetted e de ne mer azzal jobban huz a lany fele
2016. jan. 23. 16:01
 5/5 Sunshinedoll ***** válasza:
A nőknek nem kell kibékülniük egymással. Ne szólj bele, ha ő nem éri fel ésszel, az ő baja.
2016. jan. 23. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!