Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » FONTOS Többször vetélt nőknek:...

FONTOS Többször vetélt nőknek: vannak itt olyanok, akik egy újabb terhességnél, ha kiderül nem rohantatok rögtök a dokihoz, hanem vártatok? Ugye nem követek el hibát?

Figyelt kérdés
Nem bírom már az üres petezsák látványát és nem akarok mindig csak várni és várni, nem beszélve arról, hogy szerintem nem is tesz jót, ha állandóan hüvelyi UH-oznak. (Vltam már vizsgálatokon a vetélések miatt, de mindig mindent rendben találtak, minden vizsgálati eredményem normális lett.)
2010. márc. 22. 09:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Én a 8. héten mentem orvoshoz, szerintem nyugodtan várj vele, semmi nem történik, ha nem hetente nézek rád. Ha kivárod az időt, akkor már szívhang is lesz, mire mész:) Drukkolok, hogy minden oké legyen!

ҝ

2010. márc. 22. 09:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Attól, hogy nem szaladsz pár hetesen rögtön orvoshoz, a babának nem lesz semmi baja. Én pl. egyszer se mentem a 8-9. hét előtt, pedig nekem nem volt vetélésem se. Biztos, sokakat az nyugtat meg, ha látnak valamit, legalábbis a doki mondja, hogy ő látja, engem inkább az nyugtatott, amikor már én is láthattam a babámat, legalábbis volt pulzálás. Kitartás és nyugalom! Minden rendben lesz, csak bízz!
2010. márc. 22. 09:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem ez a munkádtól is függ,hogy mennyire veszélyes.
2010. márc. 22. 09:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez sztem rendben van,nem kell rögtön rohanni az orvoshoz.Ha nem szeretnél csalódni,várj a vizsgálattal a 7-8 hétig.Addigra már biztosra mehetsz.Ha valami probléma van a magzattal azt úgyis a 12heti uh-n meg a genetikai uh-n szűrik ki.Na meg sokan nem is tudják,hogy terhesek 2-3 hónapig,mivel megjön a mensijü,mégsem jelent problémát a vizsgálat kimaradása a terhesség további menetét illetően..Nagyon szorítok neked,ne idegeskedj.Fő a nyugalom,remélem most sikerült:))
2010. márc. 22. 09:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató szavakat, én is úgy gondolom, hogy ha minden ok, akkor nem kell rögtön a doki. Bízom benne most nagyon, hogy ezt a babát már sikerül egészségesen megszülnöm. :)
2010. márc. 22. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!