Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem tudok belépni a hotmail-be...

Nem tudok belépni a hotmail-be órák óta próbálkozom mert valaki (az újj gépem) ő szerintük próbált belépni és zárolták !!hiába a jelszó hiába csinálok bármit nem enged be mit tegyek???

Figyelt kérdés

munkahelyemről ide jön minden irat (hivatásos személy vagyok)

játék ,facebook minden össze van kapcsolva a hotmail-el de nem enged be próbáltam elfelejtett jelszót vagy hogy csak simán belépni de mindig csak hoppon maradok mert azt írja nem én vagyok hát akkor ki a Pi.csa lenne mit tudnék tenni?? vagy esetleg tudnék írni a fejlesztőknek valaki???

2024. júl. 7. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:
30%

Minden hivatalos munkahelyi iratot továbbítasz egy privát hotmailes mailboxba?

Ezt a munkáltatód tudja?

Te tudod, hogy ez nagy valószínűséggel bűncselekmény?!

2024. júl. 7. 15:48
 2/4 A kérdező kommentje:
a munkahelyem küldi ide??😂😂 de nem azt nézed hogy tudsz segíteni hanem hogy mibe tudsz bele kötni !
2024. júl. 7. 16:03
 3/4 anonim válasza:
0%
Kuka a fiók, nem tudsz mit csinálni. Máskor ezért nem kell a hulladék Microsoft Outlook-ot használni.
2024. júl. 7. 17:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát kábé minden cég a Microsoft programjait használja belső kommunikációra. Nem is lehet mást.
2024. júl. 7. 23:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!