Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az a helyzet hogy bunugybe...

Az a helyzet hogy bunugybe keveredtem. Vajon lesz vmi meg az ugybol es a tettest tenyleg elkaptak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy bunugybe keveredtem. Nem en voltam a tettes, es sok bizonyitek van ra h ki volt (egy ukran) de most ugy hallgattak ki mint egy vadlottat. A rendor azt mondta nem nagyon fognak mar elovenni, es kb az en reszem lezarult. Azt is mondta hogy a sracot el is kaptak az orszagban ahol lakott es az ottani rendorok hoztak at ide, Mo-ra Le is vettek a korozesi listarol. Tenyleg nincs fent. Viszont most lattam hogy h nem egy baratja osztott meg olyan videot instan amiben O is szerepel… Lehet h nem is csuktak le? Egyebkent ez egy szulinapi bulis video ami nyilvan datumhoz kotott es tobben is kiraktak, az unnepelt is, tehat nem egy regebbi video lehet csak h elhiggyek szabadon el es vidrul v nem tudom. Szerintetek??
tegnap 22:52
 1/1 A kérdező kommentje:
Virul*
tegnap 23:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!