Az a helyzet hogy bunugybe keveredtem. Vajon lesz vmi meg az ugybol es a tettest tenyleg elkaptak?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy bunugybe keveredtem. Nem en voltam a tettes, es sok bizonyitek van ra h ki volt (egy ukran) de most ugy hallgattak ki mint egy vadlottat. A rendor azt mondta nem nagyon fognak mar elovenni, es kb az en reszem lezarult. Azt is mondta hogy a sracot el is kaptak az orszagban ahol lakott es az ottani rendorok hoztak at ide, Mo-ra Le is vettek a korozesi listarol. Tenyleg nincs fent. Viszont most lattam hogy h nem egy baratja osztott meg olyan videot instan amiben O is szerepel… Lehet h nem is csuktak le? Egyebkent ez egy szulinapi bulis video ami nyilvan datumhoz kotott es tobben is kiraktak, az unnepelt is, tehat nem egy regebbi video lehet csak h elhiggyek szabadon el es vidrul v nem tudom. Szerintetek??jan. 31. 22:52
1/15 A kérdező kommentje:
Virul*
jan. 31. 23:01
2/15 anonim 

válasza:

Szerintünk folyamatban lévő ügyről nem tudunk mit mondani. nem tudjuk miről van szó, nem tudjuk milyen iratok keletkeztek. Alapvetően, ha megvádoltak egy bűncselekménnyel az nem jelenti azt, hogy lesz folytatása az ügynek, főleg ha a tettest elfogták.
3/15 A kérdező kommentje:
Koszonom. A kerdes inkabb arra iranyulna hogy most hogy kaphattak el a bunozot ha kozben egyitt bulizik a barataival.
febr. 1. 08:31
4/15 A kérdező kommentje:
Egyutt*
febr. 1. 11:03
5/15 anonim 

válasza:

Nem tudjuk, hogy egyáltalán mivel gyanúsítottak meg. Vádolni biztosan nem vádolt meg senki, mert vádolni az ügyész vádolhat a bíróságon. A rendőrök gyanúsítottként hallgathattak ki. Gondolom ezek után közölték veled a további teendőidet. És ha nem olyan súlyú bűncselekményről van szó, akkor a feltételezett elkövetőt sem fogják előzetes letartóztatásba helyezni. Gondolom valami piti dolog, aztán majd elítélik érte ~1-2 év múlva.
6/15 A kérdező kommentje:
A rendor azt mondta, elkaptak, a targyalas mar regen megtortent es bortonben van mar az illeto. Ez egy komolyabb buncselekmeny, de az ugyesz is mondta hogy a bizonyitekok miatt es hogy a rendorseggel egyuttmukodtem, nem lesz komoly kovetkezmenye a reszemre. De a kerdes meg ami foglalkoztat, hogy miert mondjak h le van csukva ha kozben olyan videokat latok amiben o is szerepel??
febr. 1. 21:29
7/15 anonim 

válasza:

Itt valami sántít. Legfeljebb így próbáltak meg több információt kiszedni belőled.
8/15 A kérdező kommentje:
Milyen informaciot? Ok is tudjak hogy nem vagyok bunos. Amugy korrekt rendes rendorok ezek. Reg elozetesben lennek ha lenne akarmi. Sok bizonyitekot adtam nekik meg teljesen egyuttmukodtem veluk. De tenyleg megcsinalnak h hazudnak h megvan a tettes es hogy mar a bortonben van? 😂
febr. 1. 22:30
9/15 anonim 

válasza:

Sokféle módszer létezik egy kihallgatásra. Az ostobaságod pedig határtalan. És ha nem lenne semmi közöd az ügyhöz, akkor békén is hagynának. Azt nevezik ténynek, ami a bírósági ítéletben szerepel, nem pedig azt, hogy hogyan jópofizol a rendőrökkel.
10/15 A kérdező kommentje:
Ember, te nem ismersz es nem tudod a reszleteket. Nyilvan nem voltam normalis, hogy belekeveredtem ebbe.
De engem is becsaptak… mindegy. Amugy meg beken hagynak mar miota. Egy ket beszelgetes volt aztan ugy valtunk el, hogy valoszinuleg le van zarva az ugyem.
febr. 1. 22:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!