Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha visszamennenk az idobe...

Ha visszamennenk az idobe akkor se nyernenk a lotton?

Figyelt kérdés
febr. 1. 06:11
 1/7 A kérdező kommentje:

Mivel a visszateresunk pillanataban megvaltozna az idovonal, elagazodna egy masik valosag jonne letre és ott is veletlenszamokat huznanak, ki nem azokat a szamokat amiket az elso valosagba

Arrol nem is beszelve hogy abban a valosagban 2 peldany lenne belolunk szoval rendesen megbolygatná a téridő kontinumot 🤣

febr. 1. 06:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt veled az éjszaka?
febr. 1. 06:17
 3/7 A kérdező kommentje:

Ezt almodtam és utan elgondonkodtam hogy valoszinu igy lenne

Ugyhogy le is bontom az idogepemet semmi ertelme visszamenni 🤣

febr. 1. 06:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne bonts el az időgéped.

Csak vedd ki belőle a 2db ceruzaelemet. 😄

febr. 1. 06:27
 5/7 anonim válasza:
De megnyernéd mert ugyanúgy kihúznák. Egy esetben nem nyernéd meg ha tegyük fel csal a szerencsejáték (és látja hogy behúztad a számokat ezért megváltoztatja a nyerőszámokat.)
febr. 1. 07:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Amíg csak vagy és senki sem vesz rólad tudomást, csak teszi a dolgát, minden marad ugyan az mint volt. Onnantól, hogy valaki a jelenléted miatt mást csinál mint nélküled tette volna, már megváltozik a jövő. Tehát ha te bemész egy lottózóba és feladsz egy szelvényt, azzal már megváltoztattad. Ha online adod fel azzal közvetlen nem, de ahogy nyersz, azzal már másképp történnek dolgok, eleve mást mondanak a tévében, aztán ott a kifizetési procedúra, szóval emiatt megváltozik. De ez azért nem igaz, mert nekünk már most érzékelni kell, hogy jelen vagy a számodra múltban, így létre se tudna jönni egy másik jövő, mivel nincs mi megváltozzon. Szóval ez ellentmondás.
febr. 1. 10:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Értem én, hogy elröhögcsélsz a saját kérdéseden, csak az elméleti fizika ennél egy kicsit bonyolultabb dolog, így aztán nehéz bármit is válaszolni a kérdésre. Kezdjük ott, hogy jelenleg visszafelé utazni az időben legfeljebb hipotetikus szinten lehetséges, és ha ilyen bekövetkezhet, akkor jön az újabb hipotézishalmaz, hogy mi történhet utána (akár az általad említett párhuzamos univerzumok), vagy valami más. És ugye ez matematikailag sem egy egyszerű dolog. Relativitáselmélet, (szuper-)húrelmélet, kvantummechanika, meg ilyesmi. Ezek bizony lefektetnek néhány szabályt, amiket nem olyan egyszerű cáfolni, ám nem is biztosan lehetetlen. Ez nem a Rick and Morty, sem pedig a Family Guy.
febr. 1. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!