Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miert hazudjak mindig hogy...

Miert hazudjak mindig hogy Magyarorszag fejlödik meg itt minden jo sikeresek vagyunk?

Figyelt kérdés
10-11 eve kerestem 250ezret amikor 30ezer volt egy szoba pesten 1000forint volt egy gyrostal 500egy pita es 13M volt egy panel obudan. Most 50-60M egy ugyanolyan lakas, 4000egy gyrostal kb minden a 4 szeresebe vagy az 5szörösébe kerül, viszont en nem keresek 1M meg 1.25M nettot. Akkor megis mi ez a hazugsag hogy itt jobb az élet meg fejlődünk?

jún. 23. 13:24
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
57%
Ez esetben feldughatod a diplomádat oda, ahol a legjobbban fáj.
jún. 23. 15:45
 12/30 A kérdező kommentje:
#11 gratulalok a 2,1M fizetesedhez, mar csak azert is mert ezt altalaban ertelmes emberek szoktak elerni, az ilyen arrogans bunkok nem nagyon ernek el ilyen szintre. Szoval te tenyleg egy kiveteles tehetseg lehetsz. Persze csak hogyha nem hazudtal :) de azt nem is feltetelezem egy ilyen "igaziuriembertöl".
jún. 23. 15:51
 13/30 anonim ***** válasza:
62%
#12-13 Mi közöm van az "igaziuriember" felhasználóhoz? Szerintem semmi, ahogyan az egyéb állításaid sem helytállóak. Folytassam, kérdezzek bele egyesével?
jún. 23. 16:07
 14/30 A kérdező kommentje:
csak tippeltem mivel nagyon hasonlo stilusban irtok :) nem szükséges, szerintem mehetsz a többi kerdesre kötekedni, nekik is legalabb annyira szükségük van a kommentjeidre mint nekem.
jún. 23. 16:15
 15/30 anonim ***** válasza:

Mindamellett, hogy van drágulás, nehezebb és drágábban lehet lakáshoz jutni stb., tudatosítani kell azt, hogy a külföldi - Magyarországtől független -hitelminősítők befektetésre ajánlják országunkat. Vn itt jüó is, nemcsak rossz.

Ám, ha mégsem tetszik itt, akkor Gyurcsán szavaival élve, el lehet menni...

Ismerek olyan fiatal házaspárt, akik egy éve mentek ki egy nyugati országba (nem nevezem meg a nevét) és azt mondják, hogy diplomásokként, külföldön, háromszorosát keresik meg annak, mint Magyarországon.

jún. 23. 17:30
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
Sajnálatos, hogy nem veszed észre magad.
jún. 23. 18:02
 17/30 A kérdező kommentje:
Na es mar a politika. Csak jelzem utalom mind a kettöt. Oke majd ha befektetö leszek majd erdekel a hitelminösites.. meg amugyis kik hozzak ide a penzüket, fökent most a kinaiak az akkugyarak miatt.
jún. 23. 18:37
 18/30 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi politika. "Csak jelzem utalom" ez nem érdekel senkit. Nem a víz hibája, hogy te nem tudsz úszni.
jún. 23. 18:41
 19/30 A kérdező kommentje:
Engem meg a hülye kommented nem erdekel...tenyeket irtam, mi az amit nem birsz ebben feldolgozni? 10eve x volt vmi ma 4-5x. Az atlagber brutto 2014ben 237ezer volt most 600 fele hazudjak. Es akkor meg ott az inflacio. Ha te ezek utan ugy gondolod hogy az atlag jobban el akkor gratulalok.
jún. 23. 18:55
 20/30 anonim ***** válasza:
62%
Engem nem érdekel, hogy téged mi érdekel. Nem ártana esetleg foglalkoznod legalább érintőlegesen a közgazdaságtannal. Talán utána kevesebb ostobaság fogalmazódna meg a csillogóan értelmes és intelligensen szerény elmédben.
jún. 23. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!