Miert hazudjak mindig hogy Magyarorszag fejlödik meg itt minden jo sikeresek vagyunk?
Azt mégse mondhatják hogy szar minden és a kormány életképtelen.
Illetve a kegyes hazugságot jobban befogadják az emberek mint a fájdalmas igazságot.
"Akkor megis mi ez a hazugsag hogy itt jobb az élet meg fejlődünk?"
Láthatóan olyan primitív vagy, hogy nem vagy képes az átlagot értelmezni valamint a statisztikai mutatókat és a saját helyzetedet tekinted reprezentatív statisztikának (ilyen szellemi képességgel nem csodálom, hogy nem fejlődtél az évek során sehova).
Én 7 éve kerestem 300 ezret, ehhez képest idén már 2,1 millió a havi bérem valamint rendelkezem egy budapesti garzonlakással illetve vidéki nyaralóval hitel és tehermentesen. Egyértelmű, hogy akinek megfelelő végzettsége, szakmai tapasztalata van az sokkal jobban tud érvényesülni mint évekkel ezelőtt, ergo valóban folyamatos a fejlődés (csak nem a tanulatlan birkák számára).
Pl. a benzin, de ne én tanítsalak meg arra, hogy tájékozódni tudj az életben, mi drágul és mi lett olcsóbb.
Külföldet is figyeled? Nemcsak az M1, de az ATV is jelentette a napokban, hogy mennyivel emelkedett a gruttó havi átlagbér. Mindkettő egyforma adatot mondott és egyik sem cáfolta a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!