Csak engem irritál az ilyen?
Eszter vagyok 13 éves... Szeretem a lovakat,persze minden állatot..
Lovagoltam 2 hónapot...
Utálom a veszekedést,és a nagyképű embereket,köszönöm aki elolvasta..
faceebokon találtam... Tök nagyképű... utálom az ilyen embereket..
Na igen, te tök normális vagy, de az ilyenen fennakadsz, sőt még meg is vernéd szerencsétlent...
Figyelj, inkább neked kéne visszavenned, mert a többség éppen az ilyeneket nem bírja, mint te.
Na azt nem mondanám,hiszen el száll a nagyképűségtől..
Nem úgy mint én ...
"Eszter vagyok 13 éves"
Ebben számomra semmi nagyképű nincs
"Szeretem a lovakat,persze minden állatot.."
Ez csak egy normális bemutatkozás arról hogy mit szeret.
"Lovagoltam 2 hónapot..."
Ez egy picit ilyen formában nagyképűnek hat eg y bemutatkozó szövegben,de hogyan folytatódik "..."?
"Utálom a veszekedést,és a nagyképű embereket,köszönöm aki elolvasta.. "
Ez sem nagyképű.
Ilyen rövid szöveg alapján,nem lehet meg itélni hogy ki nagyképú és ki nem.
Szóval a válaszom az hogy "csak téged irritál az ilyen".
Egyébként vad idegen emberek adatlapját minek nézegeted?
Nem lehet, h az a bajod, hogy ez az Eszter lány sokkal jobb fej, mint te, sokkal több barátja van, mint neked, és irigy vagy rá?!
Ilyen stílussal tuti, h nem lehetsz valami nagy sztár az osztályban. Fogadni mernék, h egyedül ülsz a padban, nem beszél veled senki, és szépen durrogsz, pufogsz magadban.
Változtass a stílusodon, mert így mindenhonnan kiutálnak!
Egyet értek a többiekkel. Ebben a szövegben semmi irritáló nincs. Persze mi nem ismerjük a lányt, nem látjuk a képeit. Lehet téged a képei, ha olyanokat rak fel, jobban zavarnak és ezt erre a szövegre is kivetíted.
De egyébként így önmagában semmi kivetnivalót nem tartalmaz.
Amúgy meg tényleg vissza kéne venned ezzel a megverés dologgal. Mert így pont te vagy a szánalmas, mintsem ő.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!