Csak én unom, és csak engem irritál ez a bBabi nénizés, meg bauxitlevesezés?
Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 00:22
1/20 anonim válasza:
Nekem nincs bajom vele elfér. Ellenben a terhes vagy, már idegesít. Babi néni sem vicces már, Vazul néninek és Géza a kamionsofőrnek ezerszer poénosabb válaszai voltak :D
2/20 anonim válasza:
Nem csak Te unod, de ahhoz túl sok az egyéniség nélküli retardált marha, hogy ez emiatt kikopjon...
3/20 A kérdező kommentje:
én már unom...eleinte még vicces volt, persze, de egyre erőltetettebbnek érzem...
2010. jún. 10. 00:25
4/20 anonim válasza:
Én is marhára unom...de sajnos még folytatják a szerencsétlenek.
5/20 A kérdező kommentje:
jah igen, főzelék, bocsi, csak a levesen járt az agyam, ami kint vár a konyhában :P
na de már unalmasak ezek a poénok :(
2010. jún. 10. 00:26
6/20 anonim válasza:
az nem bauxit leves, hanem főzelék;) amúgy engem zavar, ha vki feltesz egy értelmes kérdést, rákattintok, és látom h 7ből 4 válasz babi nénis, de próbálok nem odafigyelni rá, ahogy a "terhes vagy!" jellegű válaszokra sem. sajnos ha vmit felkapnak, ami egyszer-kétszer vicces, az emberek addig "poénkodnak" vele, amíg már nem hogy vicces, de halál idegesítő nem lesz. (lásd bikicsunáj, ami sztem soha nemis volt vicces inkább szánalmas)
7/20 A kérdező kommentje:
jah a bikicsunájon én csak akkor röhögtem, amikor először láttam...nevettem rajta egy sort, aztán nekem annyi is volt...
2010. jún. 10. 00:28
8/20 anonim válasza:
ezerkilencszázhetvenhatbna mikormég a józsivagyok a katona is velünk ebédelte a bauxitfőzeléket...azok voltak ám a szép idők biza. Most meg itten antikultúra? Jebiga...
babinéni 76/néne
9/20 anonim válasza:
Engem is idegesít. A Babinéni-t nagyon utálom!
10/20 anonim válasza:
Azért utáljátok, mert kezdtek medvedisznóemberré válni. :D
HighTower
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!