Hoshihusija kérdése:
Mi a helyes válasz a "kuc,kuc"-ra?
Figyelt kérdés
Mai csodálatos napsütéses napon barátnőm mellettem elkezdett köhögni, erre megszokásból azt válaszoltam, hogy "kuc-kuc!!"
Az ő válasza pedig a következő volt:
"Hát köszi...? Vagy erre most mit kéne mondanom?"
Őszintén erre én sem tudom a választ. Egyik barátnőm szerint a köszönöm megfelelő, de az akinek mondtam a fenti szóhasználatot pedig azt mondja, hogy már pedig a köszönöm erre nem jó. Szerintetek?????
#köhögés #Kuckuc
2024. máj. 28. 15:14
12/13 anonim válasza:
Erre semmit nem kell mondani. (Esetleg idióta képpel visszamosolyogni, hogy érti a viccet.)
Olyasmi, mint mikor valaki a járdán átugrik egy pocsolyát, és mondod, hogy "hopp!". Arra se kell semmit se mondani.
13/13 anonim válasza:
Nem kell rá semmit se mondani. Az egészségedre illik azt mondani hogy köszönöm, de ezt csak a tüszentésre szokták mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!