Szerintetek is fura, hogy a szabályzat szerint nem lehet mások véleményét kikérni, mert "arra nem létezik helyes válasz"?
Kicsit bogaras valaki:) Amúgy meg miért kell helyes válasz, nem mindig olyanra kíváncsi az ember, hogy ez meg az mit jelent, hol lehet kapni, hány kiló stb. hanem tényleg gondolatébresztő vééleményekre van valakinek szüksége, hogy közelebb jusson a problémamegoldás egy pontjához..
Az meg egyenesen szőrszálhasogató, hogy "Ne azt kérdezd, hogy "Tudja-e valaki", mert arra egy Igen vagy Nem a helyes válasz." Pedig én is szeretem ha valaki pontosan fogalmaz, sőt tán poénból én is igen/nemmel válaszolnék ilyen kérdésekre, de csak poénból! Azért ez már túlzás.. Hogy én is szőrszálhasogató legyek, a "tduja-e valaki" kezdetű kérdésekre nem lehet érdemben igen/nem választ adni, mert én csak azt tudom, hogy én tudom-e, a többi ember tapasztalatait én nem ismerhetem, tehát sose tudhatom, hogy "tudja-e valaki"
A fölösleges kérdésekkel, gyűlölködéssel, stb. kapcsolatos szabályokat értem, de ezek.. (A helyesírásos kéréssel is teljesen egyetértek, de az anonimot közben hosszú ível írták:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!