Olyan helyet keresek ahol lehet SZÉP kártyával vásorolni háztartási gépet, vagy bármit lakásfelújításhoz (csempe, padló, festék...), valaki tud ilyet?
Dehogynem lehet.
Vannak ilyen galád boltosok, akik odaadnak bármit, ami a boltban van, és elszámolnak valami mást.
Nekem is úgy van motoros permetezőm, hogy a számlán egy Oleo-Mac AM190 típusú kerékpár van, a permetező gyári számával...
De ez már régi történet, el is évült a büntethetősége, szóval mindegy.
Tolna megye és annak környékén keresek, amit találtam az messze, Karcagon van. Ott árulnak mosógépet, porszívót ilyesmiket.
4. válaszoló, te melyik városban vetted?
Hatvanban, de már régebben.
Most is van ott valami bolt, de azt nem tudom, melyik.
8
Én meg nem ott lakok, és nem is ismerem Hatvant... Arra emlékszem, hogy a vasútállomási nagy felüljárótól nyugatra volt, többre nem. Lehet, hogy azóta már nincs is meg a bolt. (Ez a régi eset volt, a mostanit nem tudom, csak ismerős mondta pár hónapja, hogy Hatvanba készül, ilyen ügyben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!