Egészen világos, márványmintás vinyil padló megfelelő lesz a konyhába?
A kérdés a színére/világosságára vonatkozik, nem arra, hogy vinyl.
Nagy étkezőkonyhámat egybenyitom az előszobával, és valami ilyesmi burkolatot képzeltem el:
vagy
vagy
Tapasztalatokat várok, hogy volt aki megbánta, mert mégsem tudja olyan szépen tisztán tartani, mint ahogy elképzelte, vagy éppen hogy nagyon tartott tőle, de örül, hogy megcsináltatta, mert gyönyörű, és nincs vele annyi gond, mint amennyire félt tőle.
(Egyébként pillanatnyilag a nagylányommal, de később egyedül fogok lakni a lakásban, ha ez jelent valamit.)
Érdekes, nekem minden eszembe jutott válaszként, csak a takarítás nem.
Nekem evidens, hogy fehér-fekete, takarítani kell.
Mondjuk nálunk a konyha padlózattól-plafonig fehér, de nem kell többet takarítani, mint a dohánybarna fürdőt.
Kérdező!
Nekem tetszik.
Most is feltakarítok minden este. Ezen a szokásomon nem tervezek váloztatni.
Azt remélem, hogy napi egyszeri takartás mellett szép lesz.
A gond nem a tényleges kosz, hanem az, ha valaki pl nedves lábbal végigmegy, már latszanak a lábnyomok, ha leszóródik két szem morzsa, az is, szóval vagy FOLYAMATOSAN takarítod, vagy koszosnak LÁTSZIK.
Az ugyanis nem számít alapesetben piszoknak, ha nem éppen frissen felmosott kinézetü egy konyha, hanem látható, hogy átment rajta pár ember, viszont ha látszik, az igenis zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!