Lakásfelújításban vagyok. Milyen anyagokat vegyek a további munkálatokhoz?
A feladatok a következők:
A padló szinteltérésének kiegyenlítése (1. kép: [link]
Padlókiegyenlítés (2. kép: [link] )
Mély panelillesztések befoltozása (3. kép: [link]
Rusztikus vakolás ( [link]
Parkettázás
A kérdésem tehát az lenne, hogy milyen anyagokat és eszközöket vásárolva tudom megoldani a padló kiegyenlítését. Mivel foltozzam be a kisebb hézagokat a padlón? Mit vásároljak, amivel betömhetem a több centi mély hézagokat a panelillesztések helyén mielőtt nekiállnék vakolni? A linkelt rusztikus vakoláshoz mivel sűrítsem be a glettanyagot, és milyen egyszerűen használható glettelőanyagot ajánlotok? A parkettázáshoz vannak ötletek, amik esetleg segíthetnek a szintkülönbség problémán? Laminált parkettát szeretnék vásárolni és lefektetni, amihez kell egy alátét. Létezik olyan alátét, ami segít az ilyen problémán?
Minden hasznos segítséget köszönök!
A 1,5-2 centinél nagyobb gödröket az aljzaton zsákos esztrich betonnal egyenlíteném ki, aztán az egészet önterülő aljzatkiegyenlítővel (pl. Padlopon) hoznám síkba. Erre a habfólia és a laminált padló.
A fal nagyobb mélyedéseire szerintem tökéletes a zsákos vakolat (bár a 3. kép nem túl jó)
A rusztikus felületet én nem erőltetném, inkább simára glettelném, de ez ízlés dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!